• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve aliskanligi

fiyonk35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.555
889
123
Merhaba arklar... ben 9 yillik evliyim bir cocugum var.esimin kahvehane aliskanligi var.aksama kadar esim gelecek diye bekliyorum.aksam geliyo yemegini yerken daha cagirmaya basliyo arklari.guya birbirine cocukluktan beri cok bagli arkadas ortami var.haftasonlarida baliga gidiyorlar ben heryere yalniz gidiyorum.bu durum beni cok sikiyo artik.hic ailecek paylasimimiz yok.ben birlikte vakit gecirmek istiyorum.tamam orayada gitsin ama dozunda.artik biyere gittigimde kocan nerde sorusundan utaniyorum.herkes coluk cocuk gezip tozarken ben yalniz.sadwce haftada bir benim annemlere bir kayinvalidemlere gidiyoruz.esimiz gezmek dedigide eger o kahveye giderkwn bende onunla gidip kahvedeki arklarinin esleriyle takilcam gidersen gittin gitmezsen otur evde.bende o ortami sevmiyorum gitmiyorum.encokta pazar gunleri koyuyo bana alip basini baliga gidiyo evde bekle dur tek basina.zaten cok konusan bi tip degil esim.artik cok canim sikiliyo.aynen bi dulum yani gorunurde bi kocam var.evine bagli cok iyi yonleride var ama manevi olarak beni anlamiyo.pzr gunu yine gitti baliga butun gun agladim tek basima.pzrdan beri konusmuyorum onunla.cunku kiriliyorum artik benimle vakir gecirmedigine.ben aglayinca gldi sarildi bidaha gitmiycem dedi ama inanmiyorum cunku defalarca uyardim.bilmiyorum napmam gerekir

Merhaba arklar... ben 9 yillik evliyim bir cocugum var.esimin kahvehane aliskanligi var.aksama kadar esim gelecek diye bekliyorum.aksam geliyo yemegini yerken daha cagirmaya basliyo arklari.guya birbirine cocukluktan beri cok bagli arkadas ortami var.haftasonlarida baliga gidiyorlar ben heryere yalniz gidiyorum.bu durum beni cok sikiyo artik.hic ailecek paylasimimiz yok.ben birlikte vakit gecirmek istiyorum.tamam orayada gitsin ama dozunda.artik biyere gittigimde kocan nerde sorusundan utaniyorum.herkes coluk cocuk gezip tozarken ben yalniz.sadwce haftada bir benim annemlere bir kayinvalidemlere gidiyoruz.esimiz gezmek dedigide eger o kahveye giderkwn bende onunla gidip kahvedeki arklarinin esleriyle takilcam gidersen gittin gitmezsen otur evde.bende o ortami sevmiyorum gitmiyorum.encokta pazar gunleri koyuyo bana alip basini baliga gidiyo evde bekle dur tek basina.zaten cok konusan bi tip degil esim.artik cok canim sikiliyo.aynen bi dulum yani gorunurde bi kocam var.evine bagli cok iyi yonleride var ama manevi olarak beni anlamiyo.pzr gunu yine gitti baliga butun gun agladim tek basima.pzrdan beri konusmuyorum onunla.cunku kiriliyorum artik benimle vakir gecirmedigine.ben aglayinca gldi sarildi bidaha gitmiycem dedi ama inanmiyorum cunku defalarca uyardim.bilmiyorum napmam gerekir

canım çok haklısın hissettiklerinde..ama eşin anlattıkların kadarıyla kötü niyetli birinede benzemiyor..belki evde daha güzel ortamlar sunmaya çalışabilirsin bir süre canım. dışarı çıkacak vakti kalmasın..ne biliyim ikram olabilir..her adam farklı şeylerden hoşlanıyor eşinin o yönüne göre hareket etmeyi deneyebilirsin bir süre belki canım :44::44:

Yasadiginiz. malesef bircok kadinin basina gelen birsey..en basinda kavga edip kontrolu ele almaniz gerekirdi 9 sene erkek icin sorarsaniz cok evcilik oynadigi artikkendi hayatini yasamak istedigi zamandir.evlilik adina uymayan kotu bir davranistir oysaki,esleriyle cocuklariyla elele canim cicim gezen ciftler varken etrafta sizinde bunu istemeniz en dogal hakkinizdi..akla ilk gelen iliskiyi tehdit etmek allah korusun,yada sizin psikolojiniz bozulucak o zaman size destek olmaya calisicakki bunuda allah korusun en iyisi bu iki secenegide kendisine hatirlatip gercek duygularinizi beyan edip aile terapisti bulup. gidelim boyle olmuyor demek kendi babasi varsa sizin ailenizinde. Onunla yanlis yapiyosun sonu iyi degil tarzi konusmalarida belki iyi gelebilir siz yinede en iyisini bilirsiniz. Yuv aniza zarar gelsin istemem,birde bu yasta aile sevgi ortqminda buyumeyen cocuklarin okul ve daha sonraki hayatinda ccok ciddi sikintilari oldugunu bilmeli esiniz..terapist yada aile buyukleri gibi guzel akil verebilicek birileriyle konusturulmali.allah yardimciniz olsun tez zamanda!

Esim kotu niyetli degil biliyorum.evine bagli her dedigimizi yapan biri.ama sanki manevi anlamda hicbizimle degil.bendeesimle bi yerlere gitmek istiyorum cocugum esim ben aile ortami istiyorum.ama yapmiyo.soyleyincede hep yapiyorumya ediyorumya.helede pazar gunleri koca gun gecmiyo.kac keredir uyariyorum.ama bu sefer kesin tavrimi koydum dun gece cikmadi ama bende hic konusmadim.insanin arkadas secimi cok onemli arklarinin karilari bunu kabullenmis adam evde durmasada gitse diye bakiyolar.esimin istedigi olsun diye bende esleriyle takildim ama olmuyo kadinlar biyere toplaniyo erkekler kahveye bekle dur

Ppsikolojim ister istemez bozuluyo.hadi yoruluyo arasira arkadaslariylada takilsin ama hergun her haftasonuda olmuyo.ben boyle kizinca uzuluyo galiba alip bizi yemeg goturuyo guya.malesef arkadaslari pesimizi birakmadigi icin apartopar yiyip kalkiyoruz iki kelime konusamadan sonrada onun adi koca yemege goturdu oluyo

Back
X