Aynen çok can sıkıcı birşeyBenimde adetten 3 4 gün önce hep geliyor yıllardır böyle dr gidince söylüyorum normal diyorlar adet ortasında yoksa sorun yok demişti doktorum ama benim her ay canımı sıkan bisey kahverengi akıntılar
gec geldıgınde oluyo genelde kurumus kan gıbı dusun. ama doktora gorunmende fayda var.Merhaba konu eski ama yazmak istedim adetim 7 gün geçikti 8 günü 9 günü 10 günü kahve rengi ve günlük ped kullanacak kadar geliyor adetim sökülmedi gebelik olabilirmi bazen kırmızıyadönüyor gibi oluyo yine koyu geliyor ilk gün simsiyahdı
PAZARTESİ SAĞLIK OCAĞINA GİDİYİM DİYORUM EĞER DÜZELMEZ İSEHALA CANIM AMA BENİM HİÇ OLMAZ İŞTE ÖĞLEgec geldıgınde oluyo genelde kurumus kan gıbı dusun. ama doktora gorunmende fayda var.
dr gidip kanverdin mi cnm bende pazartesi gideyim diyorum adetim 7 gün geçikti sonra 6 gün o şekilde kahverengi geldiBende 2 aydir yaşıyorum benzer seyi. Hormonlarin ani yukselmesi ve düşüşü ile alakali dediler. Onun dışında hersey normal görünüyor . Adete yakin yaşıyorum genelde. 4 5 gün sürüyor. Kahve leke gibi camurumsu bazen siyah nadiren kırmızı.
Verdim prosgesteron düşük cıktı. Onundisinda hersey normal.dr gidip kanverdin mi cnm bende pazartesi gideyim diyorum adetim 7 gün geçikti sonra 6 gün o şekilde kahverengi geldi
O önemli canım bebeğin tutunmasını sağlıyor ilacı var onun pregostoron die yumuşak kapsül Dr söyle yada sağlık ocağına mı gittinVerdim prosgesteron düşük cıktı. Onundisinda hersey normal.
Duphaston 2 ay kullandim bi ise yaramadi lekelenme hala devam etti. Önümüzdeki hafta hsg cektiricem duruma göre tedavi ile ilerlicez. Özel muayenehaneye gidiyorum profa.O önemli canım bebeğin tutunmasını sağlıyor ilacı var onun pregostoron die yumuşak kapsül Dr söyle yada sağlık ocağına mı gittin
polikistlik over varmı peki canımDuphaston 2 ay kullandim bi ise yaramadi lekelenme hala devam etti. Önümüzdeki hafta hsg cektiricem duruma göre tedavi ile ilerlicez. Özel muayenehaneye gidiyorum profa.
Polikistik over goruntusu var sadece. Sendromu yada hastalığı yok. Sadece 2 aydir adet düzensizliğim var onun disinda hep düzenli olmustur. Zayifim tuylenmem vs de yokpolikistlik over varmı peki canım
Benimki progesteron düşkünlüğünden kaynaklanıyor. Neden böyle oldu onu da bilmiyorum.polikistlik over varmı peki canım
Başlangıcı olabilir umarım değildir herşey normaldir canım tez vakitte Allah, tüm isteyene nasip etsin inşallahPolikistik over goruntusu var sadece. Sendromu yada hastalığı yok. Sadece 2 aydir adet düzensizliğim var onun disinda hep düzenli olmustur. Zayifim tuylenmem vs de yok
Insallah canim Allah isteyen hak eden herkese nasip etsin en kisa zamanda .Başlangıcı olabilir umarım değildir herşey normaldir canım tez vakitte Allah, tüm isteyene nasip etsin inşallah
Amin bende bir çok tedavi gördüm tüp bebek olmadı sadece sonra yıprandım çok bıraktım bakalım güzel haber alır isem paylaşıcamInsallah canim Allah isteyen hak eden herkese nasip etsin en kisa zamanda .
Konunu gördüm canim insallah güzel haberler alırsınAmin bende bir çok tedavi gördüm tüp bebek olmadı sadece sonra yıprandım çok bıraktım bakalım güzel haber alır isem paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?