- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- 398
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Ellerinize sağlık, başarılar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
letizia teşekkür ederimEllerinize sağlık, başarılar.
AyyyEllerinize emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim![]()
Tesekkur ederim evet tadda çok güzel kahve ve kakao ikilisi..tebrıklr goruntu cok guzel emınım lezzetıne harıkadır
Teşekkür ederim sağolun...Aaaaaa.gerçek kahve çekirdeğine ne kadar benziyorr. ama sunumunuzda çok güzel olmuş.4 kişinin kurabiyelerinin sunumları da güzel onlardan birisisiniz..
Nilbera beğendim bu ismi.....teşekkür ederimmellerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar
Hayatimda gordugum ennnn guzel kurabiye bunlar enfes gözüküyor sunumda harika en kisa zamanda deneyecegim InşallahMalzemeler...
1 adet yumurta..
125 gram margarin...oda sicakliginda..
Yarim su bardagi nisasta//
2 tepeleme tatli kasigi nescafe....bir yemek kasigi sicak suda erit...
2 tepeleme tatli kasigi kakao//
3.5 su bardagi un..
1 tatli kasigi kabarma tozu...
1 paket vanilya...Eki Görüntüle 1358255
Yapilisi...
oncelikle yumurta,,margarin,,pudra sekeri,,nisasta,,kakao,,vekahveyi,,katip yoguruyoruz...
Eki Görüntüle 1358258 ardindan un,,kabartma tozu,,ve vanilya,ekliyoruz,,kiyama gelene kadar yoguruyoruzEki Görüntüle 1358265 Eki Görüntüle 1358268 Tepsimizi azicik yaglayip..Eki Görüntüle 1358274 Oval sekil verip kurdan ile derin cizikler atiyoruz...Eki Görüntüle 1358278 Onceden isitilmis 180 derece firinda pisiriyoruz...15 dakika ....Yuppi becerdim galibaa...AFIYETLER OLSUNN.ve sonuc..Eki Görüntüle 1358288 Eki Görüntüle 1358294 Eki Görüntüle 1358296 Eki Görüntüle 1358298
Yarışmaya ilk katıldım ve bana Birincilik getiren bir tarif ilk göz agrim denersen afiyet bal şeker olsunHayatimda gordugum ennnn guzel kurabiye bunlar enfes gözüküyor sunumda harika en kisa zamanda deneyecegim Inşallah
Diycektim bende bununlami birinci oldun diyeYarışmaya ilk katıldım ve bana Birincilik getiren bir tarif ilk göz agrim denersen afiyet bal şeker olsun
Evet çok heyecanlı ve keyifliydiDiycektim bende bununlami birinci oldun diyediger kurabiyelere bakmadim ama bence sonuna kadar hak etmissin o ne sunumdur ya nerdeyse gercek kahve çekirdeği sanacaktim bir kahve tutkunu olarak
![]()