• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kahve Çekirdeği Kurabiyesi

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.358
614.444
1.098
Malatya
$10335695_1602766589949576_1587064938_n.webp

Malzemeler

1 adet yumurta
125.gr yumusak margarin ( oda sıcaklığında olmalı)
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım su bardağı nişasta
2 tatli kaşığı tepeleme nescafe bir yemek kaşığı sıcak su da eritilecek
2 tepeleme tatli kaşığı kakao
2 su bardağı un
1 tatli kaşığı kabartma tozu
1 tatlı kaşığı vanilya

YAPILIŞI

Bütün malzemeleri karistirip iyice yoğuruyoruz yağlanmis tepsiye ceviz büyüklüğünde alıp tepsiye diziyoruz kahve çekirdeğinin şeklini vermek için kurdanı kurabiyenin ustune koyup iki yandanda tutup hafiften aşağı doğru bastırıyoruz..Sonra 180 derece fırında hafif pisiriyoruz. Pistikten sonra servis yapın.

Afiyet olsun ..

ALINTIDIR..

Ne tesadüf Nevos.Bunu bugün bir yemek sitesinde görüp baya elektrik almistim.:1:

Ne tesadüf Nevos.Bunu bugün bir yemek sitesinde görüp baya elektrik almistim.:1:

Öyle mi oldu:1:
Ben de çok beğendim ama bu ara şeker kullanmıyorum:9:Benden başka kurabiyeyi çok seven yok evde:19:Diyet bitince denemek istediğim tarifler arasında:56:

Öyle mi oldu:1:
Ben de çok beğendim ama bu ara şeker kullanmıyorum:9:Benden başka kurabiyeyi çok seven yok evde:19:Diyet bitince denemek istediğim tarifler arasında:56:

Evet aynen öyle oldu:)Ben de yaspasta yemedim bu aksam.Ben spor yapiyorum yaspasta getirmişler.:19:Ama yarin gündüz yerim.:27:Sende gitti mi kilolar.

Evet aynen öyle oldu:)Ben de yaspasta yemedim bu aksam.Ben spor yapiyorum yaspasta getirmişler.:19:Ama yarin gündüz yerim.:27:Sende gitti mi kilolar.

Evdekilere mecbur bir şeyler yapıyoruz:19:Gitti canım 5.5 kilo verdim:34:3-4 daha vermek istiyorum :31:Sen de durumlar nasıl:29:

Guzel görünüyor bende denicem en kisa zamanda emegine saglik

Birde kokostar kurabiye de cok guzel tavsiye ederim:))

Evdekilere mecbur bir şeyler yapıyoruz:19:Gitti canım 5.5 kilo verdim:34:3-4 daha vermek istiyorum :31:Sen de durumlar nasıl:29:

Çok iyi vermissin bravo.Ben serbest diyet yapiyorum.:1:Benim ruh halime gore değişiyor.Kilo veremiyorum sadece sikilasiyorum spor yaptigim için.Yarin sabah tartilacagim ama hic ümitli değilim.:)

un kurabiyesine benziyor gibi.
Canım un kurabiyesi genelde un ,şeker ve yağ oluyor.Bunda yumurta ve nişasta var tadı farklı olabilir.
Guzel görünüyor bende denicem en kisa zamanda emegine saglik

Birde kokostar kurabiye de cok guzel tavsiye ederim:))

Evet kokostar kurabiyede çok güzel oluyor.:56:Ben tüm kurabiyeleri çok severim:9:

Çok iyi vermissin bravo.Ben serbest diyet yapiyorum.:1:Benim ruh halime gore değişiyor.Kilo veremiyorum sadece sikilasiyorum spor yaptigim için.Yarin sabah tartilacagim ama hic ümitli değilim.:)

Sağol canım:29:Ben inceldim bayağı ama daha var:1:
Oda iyi sıkılaşınca ince görünüyorsun zaten:34:Ben spor yapamıyorum yürüyüş yapıyorum sadece hiç vaktim olmuyor:50:

Canım un kurabiyesi genelde un ,şeker ve yağ oluyor.Bunda yumurta ve nişasta var tadı farklı olabilir.

Evet kokostar kurabiyede çok güzel oluyor.:56:Ben tüm kurabiyeleri çok severim:9:

Dogumdan sonra bende herseyi sever oldum:)))
Hem senin diyete hic ihtiyacin yokki 3 cocuklu çıtır bi hatunsun:)

sert kakaolu kurabiye yemiştim,kıvam olarak ona benziyor o zaman,illa bir şeye benzeteceğim,bu da mı tutmadı yoksa:9::9:

Sağol canım:29:Ben inceldim bayağı ama daha var:1:
Oda iyi sıkılaşınca ince görünüyorsun zaten:34:Ben spor yapamıyorum yürüyüş yapıyorum sadece hiç vaktim olmuyor:50:
Evet kilondan daha ince görünüyorsun sikilasinca.Yuruyus de cok iyi bence.Ben de televizyon izlerken yapiyorum.Kendimi bildim bileli o moddayim:)))

Bu kurabiyeye azda kahve katsak tam süper olur :56:ya şekli çok tatlı :16:yerim ben bu kurabiyeyı çok ttlı duruyor:27:diyetteyim ma :47:

Back
X