kahve falı dayanışması

kaplumbaga terbiyecisi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
46
23
3
30
hanımlar merhaba :KK24:

hani hep derler ya benim bi eltim var dehşet fal bakar, yok kaynımın görümcesinin tarotu olaydır, yok komşumun beşik kertmesi telekinezi yoluyla uzay gemisi düşürür filan... :işsiz::işsiz: işte benim hiç öyle tanıdıklarım olmadı. değil öyle über yetenekli tanıdık, şöyle fincana bakıp sallayabilen bir tanıdığım, akrabam bile olmadı. falcılar da genelde sallıyor gibi geldi. benim de aklıma siz geldiniz, kadınlar kulübü. :KK23:

milli birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde kadınlar kulübünde şöyle fal bakmayı bilen, ya da yeni öğrenen, çat pat anlayan, en olmadı uyduran yok mudur? fallaşsak ne güzel olur. öyle eğlencesine bakabilecek olan. tabi karşılıklı bakarız da ben pek iyi değilim baştan söyleyeyim, zaten iyi olsam içer içer kendime bakardım :KK53: mesajlarınızı bekleyeceğim canlarım:KK51: :KK8:

Muhabbet-i fal konusunda binde bir bi iyi günlerine denk geldiğinde karşılıksız bakıyorlar sürekli fallaşanlar; ama onun dışında zor :KK53:

Ben fal bakamıyorum ama karşılık olarak kabul görürse kişilik testleri yapabilirim bi kitabım var ordan:super:

Muhabbet-i fal konusunda binde bir bi iyi günlerine denk geldiğinde karşılıksız bakıyorlar sürekli fallaşanlar; ama onun dışında zor :KK53:

Ben fal bakamıyorum ama karşılık olarak kabul görürse kişilik testleri yapabilirim bi kitabım var ordan:super:

sorma, çok nazlanıyorlar malesef
ben bilsem hepinize bakardım :KK12::KK53:

kişilik testlerine de açığım :21::KK36:

IMG-20170116-WA0017.webp
IMG-20170116-WA0016.webp
IMG-20170116-WA0015.webp

Ben bunları ekleyeyim şuraya da dursun!:eğlence:

Testler için de özelden yaz atayım:halay:

Ben bunları ekleyeyim şuraya da dursun!:eğlence:

Testler için de özelden yaz atayım:halay:
Canım çok üzüldüğün bir şey var. İçine oturmuş resmen. Sen bu sıkıntını içine atmışsın hiç olmamış gibi davranmaya çalışmışsın ancak içinden bir türlü gitmemiş.

Aklında olan bir sürü şey var. Sanırım aynı anda bir çok şeyi yapmayı seven ancak çoğunu tamamlayamadan sıkılıp bırakan birisin. Burda çıkan isteklerin de hep olacak şeyler dediğim gibi başı var sonu gelmemiş hiçbirinin.

Minik bir hediye paketi görünüyor. F harfi çıkmış f harfli birinden olabilir :)

Bir yol çıkmış sonunda e harfi olan. Yol gayet geniş ve açık :)

Bir grup insan çıkmış. Birbiriyle bağlantıları var mı bilemedim ama çözebildiğim kadar yorum yapayım. Üç kişilik bir grup var. İkisi bayan biri de erkek gibi görünüyor. Bayanlardan birinin elinde meşale gibi bir şey çıkmış. Erkeğe uzatıyor bu meşaleyi. Diğer kadın da destek çıkıyor bu kişilere. Kadın bir başarısını erkekle paylaşıyor olabilir veya erkeğe yardım ediyor olabilir.

Bu üç kişinin üst tarafında başka bir üç kişilik grup çıkmış. Bu kişilerin hepsi bayan. Biri uzun boylu denebilir yani diğerlerinden uzun çıkmış. Bu kişinin kafasında 7 rakamı çıkmış. 7 li bir vakit onun için dönüm noktası.

Başka bir yerde kafası düşünmekten davul olmuş birisi çıkmış. Bu kişi de 2li bir vakitte sıkıntısını atıyor.

Bir de herkese koşturmaktan ahtapot gibi kolları çıkmış bir kadın çıkmış. Ona da mutlu bir haber var.

Tabağında pek bir şey yok. Dışarıdan gelen iki kişilik misafir gördüm. Bir kişi daha gelecekmiş ama gelememiş. Hane içi aydınlık ferah görünüyor.

Yaaa al işte en gözde KK üyelerinden Bayan _Jadaloz_ _Jadaloz_ :halay:

Kıızz ben seni yirimmm yaa yine bir iyilik,yine bir güzellik :KK50:

O yazan parmaklarının tırnaklarına kadar sağlık be!:süslü:

Sen baksan da bakmasan da ben bu karşılıksız fallarından sonra kişilik kitabımdaki tüm testleri senin emrine amade etmeyeyim de ne yapayım? Bana onu bi de hele?!:KK8:

Yaaa al işte en gözde KK üyelerinden Bayan _Jadaloz_ _Jadaloz_ :halay:

Kıızz ben seni yirimmm yaa yine bir iyilik,yine bir güzellik :KK50:

O yazan parmaklarının tırnaklarına kadar sağlık be!:süslü:

Sen baksan da bakmasan da ben bu karşılıksız fallarından sonra kişilik kitabımdaki tüm testleri senin emrine amade etmeyeyim de ne yapayım? Bana onu bi de hele?!:KK8:

sağol canım :)
enerji tutması lazım sanırım biraz da :) yazıların her zaman dikkatimi çekiyor söylemiştim daha önce de :)

evet çok dikkatimi çekti, takip ediyordum zaten konuyu açtığınız günden beri ancak bu söyleminize üzüldüm açıkcası.

konuyu takip etmenize sevindim, ortak bi konu olsun istedim, kendi adıma değil herkes toplanıp fallassin istedim :-)

söylemimde bir kötü niyet yoktu çünkü genelde biz fal bakmayı beceremeyenlere fal bakılmıyor malesef.
onu kastetmiştim :)
aslında doğum haritası yorumluyordum ben de ama bıraktım. durugörü yeteneğimi geliştirdiğim zaman herkese bakarım :KK51::KK8::KK8:

konuyu takip etmenize sevindim, ortak bi konu olsun istedim, kendi adıma değil herkes toplanıp fallassin istedim :-)

söylemimde bir kötü niyet yoktu çünkü genelde biz fal bakmayı beceremeyenlere fal bakılmıyor malesef.
onu kastetmiştim :)
aslında doğum haritası yorumluyordum ben de ama bıraktım. durugörü yeteneğimi geliştirdiğim zaman herkese bakarım :KK51::KK8::KK8:

aslında bizde de kötü bir niyet yok. isteyen herkese fal bakacağım dediğiniz zaman emin olun nefes almaya zamanı kalmıyor insanın. oldu da bir kişiye dahi bakamadınız hakaretle bile karşılaşıyorsunuz. özelden yazılanlar cabası. denedim, gördüm, dersimi aldım :)
hazırda falınız varsa gönderin bakayım bu sefer :)

aslında bizde de kötü bir niyet yok. isteyen herkese fal bakacağım dediğiniz zaman emin olun nefes almaya zamanı kalmıyor insanın. oldu da bir kişiye dahi bakamadınız hakaretle bile karşılaşıyorsunuz. özelden yazılanlar cabası. denedim, gördüm, dersimi aldım :)
hazırda falınız varsa gönderin bakayım bu sefer :)

o konuda ben de çok çektim.
eskiden hem tarot hem doğum haritası bakıyordum biraz :ruh: tabi profesyonel değildim.
o yüzden sizi çook iyi anlıyorum yani yaşadıklarınızı :KK51:

tamam özelden göndersem olur dimi :KK23:

ayyyy sayin _Jadaloz_ _Jadaloz_ rica etsem benim falima da bakar misin? uzun zamandan beri bugün türk kahvesi icip fal kapattim, bakabilirim dersen cok cok mutlu olurum tesekkürler
emrivaki olmasin diye henüz foto yüklemedim, senden OK gelirse yüklicem :KK54:

ince düşünceniz için teşekkür ederim ancak sabah işe gideceğim. konu sahibinin falına bakıp çıkacağım kusura bakmayın

Back
X