kaplumbaga terbiyecisi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Kasım 2016
- 46
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi kaplumbaga terbiyecisi
-
Varsa öyle biri hayrına baksınama sanmıyorum
Muhabbet-i fal konusunda binde bir bi iyi günlerine denk geldiğinde karşılıksız bakıyorlar sürekli fallaşanlar; ama onun dışında zor
Ben fal bakamıyorum ama karşılık olarak kabul görürse kişilik testleri yapabilirim bi kitabım var ordan
Canım çok üzüldüğün bir şey var. İçine oturmuş resmen. Sen bu sıkıntını içine atmışsın hiç olmamış gibi davranmaya çalışmışsın ancak içinden bir türlü gitmemiş.Ben bunları ekleyeyim şuraya da dursun!
Testler için de özelden yaz atayım
Yaaa al işte en gözde KK üyelerinden Bayan_Jadaloz_
Kıızz ben seni yirimmm yaa yine bir iyilik,yine bir güzellik
O yazan parmaklarının tırnaklarına kadar sağlık be!
Sen baksan da bakmasan da ben bu karşılıksız fallarından sonra kişilik kitabımdaki tüm testleri senin emrine amade etmeyeyim de ne yapayım? Bana onu bi de hele?!
sağol canım :)
enerji tutması lazım sanırım biraz da :) yazıların her zaman dikkatimi çekiyor söylemiştim daha önce de :)
sorma, çok nazlanıyorlar malesef
ben bilsem hepinize bakardım
kişilik testlerine de açığım
jadalozz benim yazılarım da dikkatini çekiyor mu, hemen gönderebilirimgeri çevirmezsen çok sevinirim
evet çok dikkatimi çekti, takip ediyordum zaten konuyu açtığınız günden beri ancak bu söyleminize üzüldüm açıkcası.
konuyu takip etmenize sevindim, ortak bi konu olsun istedim, kendi adıma değil herkes toplanıp fallassin istedim
söylemimde bir kötü niyet yoktu çünkü genelde biz fal bakmayı beceremeyenlere fal bakılmıyor malesef.
onu kastetmiştim :)
aslında doğum haritası yorumluyordum ben de ama bıraktım. durugörü yeteneğimi geliştirdiğim zaman herkese bakarım
aslında bizde de kötü bir niyet yok. isteyen herkese fal bakacağım dediğiniz zaman emin olun nefes almaya zamanı kalmıyor insanın. oldu da bir kişiye dahi bakamadınız hakaretle bile karşılaşıyorsunuz. özelden yazılanlar cabası. denedim, gördüm, dersimi aldım :)
hazırda falınız varsa gönderin bakayım bu sefer :)
ayyyy sayin_Jadaloz_ rica etsem benim falima da bakar misin? uzun zamandan beri bugün türk kahvesi icip fal kapattim, bakabilirim dersen cok cok mutlu olurum tesekkürler
emrivaki olmasin diye henüz foto yüklemedim, senden OK gelirse yüklicem
o konuda ben de çok çektim.
eskiden hem tarot hem doğum haritası bakıyordum biraztabi profesyonel değildim.
o yüzden sizi çook iyi anlıyorum yani yaşadıklarınızı
tamam özelden göndersem olur dimi
hemen yollayabilirsen çok daha süper olur gitmem gerek biraz sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?