Kahve falı uygulaması

Canan Basik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2020
2
0
1
40
Kızlar sizce en iyi fal uygulaması nedir çok kararsız kaldım birisi yardım etsin

Falvefal uygulamasını kullanmanı ASLA tavsiye ETMİYORUM
Ben kullandım ÇOK PİŞMANIM FALVEFAL şikayet

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötü fal baktırma uygulaması diyebilirim asla tavsiye etmiyorum.

Falvefal i tavsiye ederim ordan sik sik fal baktiriyorum cokta memnunum fal baktirdigim kisiler var ve soylediklerinin hepside cikiyor Ahzen neyza aysen bunlara baktir pisman olmazsiniz dene ve sonuclara bak

falvefal uygulaması yapılan tüm yorumlar kendileri tarafından yapılıyor. Asla inanmayın

Falvefal uygulamasını kullanmanızı asla tavsiye etmiyorum.
Ben kullandım ve tam bir fiyasko

Favefal uygulaması çok zor ve güvenilmez!

Okuduklarımdan sonra bu uygulamayı asla kullanmayacağım !

Play Store yorumları ;

Çok yazık 25 krş için yüzlerce insan yalan konuşabiliyor ben bu yorumları okurken utandım ama ne yazıkki bazı insanlar yazarken hiç utanmamış yorumların içinde hep aynı kelimeler aynı cumleller gerçekten çok ayıp umarım bu yazım silinmez burda kalır 5 10 krş için kendinizi satmayın insanları kandırmayın.

Tamamen sahtekarlık inanipta ödeme yapmayın klasik herkesin söyleyeceği sozlerle insanları kandırıyorlar ki zaten kimse neyin ne olduğunu bilemez benden size uyarı..Para tuzağı sadece yok şöyleydi yok böyleydi diye yazmışlar.biliyosunuz peki neden sallama ihtiyacı duydunuz çünkü hırsızlar tamamen.arkadaslar bunlara inanmayın KESINLIKLE...benimle alakalı hic birşey yazmamışlar isteyene gönderirim...not yorum yazanlara inanmayın iyi yazılan yorumlar kendileri yazıyor yazıları karşılaştırın.

Sakın uygulamayı indirmeyin ücretli fal baktırmama rağmen boş saçma bi yorum yaptılar geri dönen de olmadı mesajıma tamamen para tuzağı paranızdan olmayın gidin bi falaadine ücretsiz daha iyi yorum yapar olumlu yorumları da kendileri yapıyorlardır eminim

Tarot falı baktirmiştim cevap gelmedi desteke şikayet bildirdim hala cevap Yok benim 20tl geri veriniz spama baktım yok bekliyorum artık beklemek istemiyorum paramı geri veriniz para tuzağı bu uygulama yalan inanmayiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…