Kahve falı ve tarot bakımı yapıyorum.

BREEZEERGEN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
8
0
1
35
merhaba kocaeli'deyim kahve falı bakıyorum ve tarot açıyorum (telefonda da bakım yapılıyor) ilgilenen varsa duyurulur.

Ne kadara ne kadar sürede bakıyorsun?
İyi olup olmadığını nereden bilicez?
Yada yalan söylemediğini:)
Yanlış anlaşılma olmasın sadece merak

:) haklısınız kimseye güven denen bir şey kalmadı ben kocaeli'deyim buradaysanız yüzyüze oturup bakarım,farklı bir şehirdeyseniz fincan fotoğrafı ad soyad anne adı doğum tarihi gönderiyorsunuz gün içinde bakıp yazılı ya da sesli olarak gönderiyorum.yalan söylemiyorum profilim burada kayıtlı ıp adresimi site yöneticileri bulup aynen size verebilir nokta sistemiyle bulabilirsiniz :)

Muhtemelen birazdan siteden atilacaksiniz cunku yasak, kurallari cigniyorsunuz.

Kahve fincan resimleri bahane. Anne adı ilr kişiye cinlerini gönderiyorsun oradan bilgi aliyorsun demi :)

Insanlara musallat kaptiracaksin hemide o can kolay çıkmayacak ölürken

Arkadaslar anne ismi alan kisilere itibar etmeyin onlar cinci. His mis yok onlarda kendi cinlerini size gonderip sizin vucudunuzda yer alan kahir miydi Kahin miydi adını unuttum o cinden sizin hakkınizda bilgi alıp size söylüyor.

Ay bu gerçek mi?

kıyamam ben sana neler de biliyorsun sen öyle:)günah olan başlık altında ne işin var.anne adını kendi adıyla uyumundan istiyorum yıldızını etkilediği için.cinler her yerde gece bekle bakalım gelicekler yanına

Sitemize falcıların üye olması yasaktır.

Cinleri karıştırmayalım lütfen, cinleri kim kaybetmişte falcılar bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…