biraz gözyaşı var üzüntülü telefon görüşmelerin var çok sayıda çevrende beli ince kalçaları olan biri var azcık fesat onunla bişeyler konuşucaksın bi konu için ellerini açıp dua ediyosun (Allah kabul etsin) kısa saçlı zayıf biri erkek olabilir bu sena sırtını dönmüş göz var nazar var canım düğün var yakında gelinlikli biri var uzun bi duvak kabarık bi gelinlik yola gidiceksin uuuu tabak çok sıkıntılı yanlız takma kafana senin içinde seni iyi bilen biri var yılan olmuş aman dikkat dileğin olcak ama başka bişeyin vesilesi ile olcak nasibini bekle balık etli biri eğilmiş seni koruyo 4 kişi bir yerlere gidiceksiniz orda çok ferahlıcaksın y harfi var ve e harfide sen sıkıntılısın bu aralar ama geçicek feraha kavuşucaksın hep göz göz olmuş bak nacizhne fikrim bi nazar duası oku evde ve evinizi sirkeli su ile sil duşa girdiğin zamanda birazcık sirkeli su ile yıkan bunu ayda bir yap canım çok iyi gelicek bak gör deve ile bi nasibin var ama vadesi var benden bukadar canım bu kadar görebildim
diyecek bişe bulamadım canımm öyle bi anlatmışın ki harfi harfine doğru.hislerine yüreğine sağlık.evet çok sıkıntı çektim bu sıkıntı aşk acısı yüzünden biraz düzeliyorum sanki inş daha iyi olurum.sürekli evet duamda ki kişi o tipte.gözü dışarda biri zaten başka biriyle şimdi.onunla ilgili çok sıkıntı çektim.öyle bi acı yaşattı ki bana ahh..dileğim bu şahısla ilgili ama bi yandan rüyalarımda gördüğüm kadarıyla ümitliyim bi yandan ümitsizm işte onla ilgili çok şeyi merak ediyorum.nazar konusu öyle doğru ki bir gün ölüp gitcem bu nazardan annemde okur her zaman
canım benim birazdan ben kendim için okucam senin içinde okurum özel mesaj atamıyorum atmaya başladığım zaman sana bikaç tavsiyede bulunucam
Allah razı olsun canım ya nasıl karşılık vereceğimi bilemiyorum Allah gönlüne göre verir inş dualarını kabul eder inş. canım... :*
Benim de falıma bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 807654 Eki Görüntüle 807646 Eki Görüntüle 807638 Eki Görüntüle 807640
canım çok karamsarsın sen şüpeci birisin bu yüzden kalbini kırdığın biri var ve 3-4 kişiyle bi konuyu çözmek için konuşuyosunuz sıkıntıların var kalabalık ortama mecburen girceksin biraz canın sıkılcak
canım çok karanlık çıkmış ayırt edemiyorum oyüzden gördüğüm kadarıyla yazdımTeşekkürler, ama çok kısa olmuş ve olumsuz. Başka bir şey yok mu?
canım çok karanlık çıkmış ayırt edemiyorum oyüzden gördüğüm kadarıyla yazdım
Birazdan yenisini içsem yada 2 gün öncesine ait yeni ydınlık görüntüler var olur mu? Gerçekten sıkıntılıyım. Belirsiz durumlar var. Sonuçlarını merak ediyorum.
iç at resimleri canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?