Kahve Falım'a Bakabilecek Olan ??

canım falını fincanın ic kısımlarnı tam net cekmemşsin ama bakmaya calıştım yinede inşllah bilebilmişimdir :))) öncelikle sıkıntılı görmedim seni kafa karışıklığın var sadece aklında sorular sorular hep bir muradın var senn canım at koşa koşa geliyor bir dileğin gercekleşicek hayırlısıyıla inşllah ş harfi bir tanıdıgın var mı canım isminde yada soyadında ş harfi olan birisi bu kişi sanki bir boşlukta karanlıgın icinde gibi cıkmış iyi görmedim cok o kişiyi aşkla ilgili sıkıntıların mı var evlmydin bekarmydn blmyorum ama cok güzel kalbin cıkmış cok güzel bir sevgnz var masum bir sevgi ama bu kalp de sıkıntıların arasında kalmş kalbin kimde bilmiyorum ama her kimdeyse kalbin o kişinn cok güzel nasipleri var nasipli kısmeti bol olan bir insan h harfli brisi ilede karşılıklı konuşmanız cıkmış canım karşılıklı bir konuşma yapıcaksnız bir konu hakknda gördklerm bunlar canım falın cok net değildi birdahakine daha iyi cek olur mu

vakit ayırıp baktığın için çook teşekkür ederim canım :)

hygieia208 özel mesaj kutunuz dolmuş boşaltırsanız mesaj atabilirim : )

canımmm bendee sana mesaj atamıyorum kutun dolmuşş :)))
falıma nezaman bakıcaksınn canımm

hygieia208 Canım mesaj kutun dolmuş cevap veremedim yazdığına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…