Kahve falıma bakabilir misiniz zor zamanlar gecırıyorum:((

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
116
Manisa
Kızlar bılen varsa bır ıkı bır sey soyleyebılır mısın lutfen ozellıkle ask hayatım konusundaa cok koootu gunler gecııryorumm :(

Eklentiler

• 20140901_135005.webp
    20140901_135005.webp
    201,8 KB · Görüntüleme: 141
tek bir resim koymuşsunuz benim görebildiğim siz kara sevda gibi bir şeye düşmüşsünüz ama karşınızdaki kişi sizinle aynı duygular içerisinde değil. O biraz daha iki yüzlü biri. Sizi kandırıyor olabilir. Devlet kapısında bir işi olan ya da devlet kapısında işinin olmasını isteyen biri bu. Belki bu sebeple isizi bırakabilir. İçinizde buyuk bir gönül yarası olacak bu sebeple ama yavas yavas aydınanıyor her şey.

tek bir resim koymuşsunuz benim görebildiğim siz kara sevda gibi bir şeye düşmüşsünüz ama karşınızdaki kişi sizinle aynı duygular içerisinde değil. O biraz daha iki yüzlü biri. Sizi kandırıyor olabilir. Devlet kapısında bir işi olan ya da devlet kapısında işinin olmasını isteyen biri bu. Belki bu sebeple isizi bırakabilir. İçinizde buyuk bir gönül yarası olacak bu sebeple ama yavas yavas aydınanıyor her şey.

:(( tesekkur ederım

Birinin siizi aramasini bekliyorsunuz ama akli sizde degil maalesef
size baska bir erkekten haber gelecek ama bir oyun olabilir dikkatli olun
siz cok saf ve masum birisiniz melek gibi .. size düsmanlik etmek isteyen insanlardan kendinizi koruyun
SIkIntilarinizdan kurtulacaksiniz hepsi sIyrilacak...

Birinin siizi aramasini bekliyorsunuz ama akli sizde degil maalesef
size baska bir erkekten haber gelecek ama bir oyun olabilir dikkatli olun
siz cok saf ve masum birisiniz melek gibi .. size düsmanlik etmek isteyen insanlardan kendinizi koruyun
SIkIntilarinizdan kurtulacaksiniz hepsi sIyrilacak...

cok tesekkur ederımm

Back
X