Kahve falıma bakabilir misiniz

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
az önce fallaşmalı bi konu gördüm de çok heveslendim, kalktım kahve yaptım kendime bi bakar mı anlayan arkadaşlar acaba, şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• 825E5500-C2C2-4658-87FB-75CC251E7B2F.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 98
  • EDB9EF4D-8301-44F6-B205-3904AA4E0E15.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 39
  • CCACE1EA-00A8-4A15-AB81-257FB2B73D4B.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 85
  • AC9261F0-A7D2-4877-8ACB-3C762EC1D6FD.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 8FA2B23E-3B89-4AC3-BE60-BE4ABF4257DB.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 47
Kahve falindan asla anlamam hic denemedim de ama sizin için gordugum sekilleri yorumlandirmaya caliscagim. Hic yoktan iyidir degil mi

Uzun keçi sakalli esmer bir adam var sacinin onu ön tarafa doğru uzun duruyor arkasinda da bir bebek var, evli biri bir baba gibi hissettim yani, karsisinda da kilolu bir kadinla aralarinda kalp var
Fare cıkmış hemen altinda da burnu uzun bir yüz var, ben bunu yalan söyleyen biri olarak görüyorum fare de pis bir hayvandir yani boyle iki yuzlu yalanci sana zarari dokunacak biri olabilir etrafında isminin icinde h,e olan biri
O farenin hemen ustunde de agzinda duduk olan biri var ve fareye dogru ufluyor sanki yani bu onun yalanlarini falan ogrenip dur diyeceğini anlatiyor olabilir
Bir de iki kisi yanyana oturmus deniz gibi bir seye bakıyor, evli misiniz falan bilmiyorum ama sanki bir erkekle ve bir kadin gibi duruyor
Boyle mevlanaya benzeyen kavuklu hoca gibi biri var ve karsisinda birine bir sey anlatıyor bunlar ne anlama gelir inanin bilmiyorum ama sanki sozu gecen birinden bir öğüt falan alacak olabilirsiniz
Bir de yuksekten atlamis kollari iki yana acik mutlu bir kadin var saclari iki yandan örgülü, bunu da ozgurluge kavuşmak olarak yorumladim

Ben daha fazla zorlamadan kaçayim bence
Umarim ilgilenen arkadaşlar konuyu gorup yardimci olur ama ben beceremiyormuşum bu işi, tekrar anladım

Ay teşekkür ederim, hiç yoktan iyidir evet ama sanki anlıyorsunuz biraz, zira eşimi betimlemişsiniz bazı yerlerde ve harflerde tutuyor bana ne yalan söyledin diye darlicam adamı uyandığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…