• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve falıma bakabilir misiniz?

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.705
7.484
448
IMG_20210626_172016.webp IMG_20210626_172053_1.webp IMG_20210626_181639.webp

Bence boyle seylere inanmamalisiniz
Arkadasim 2 yil gitti falcilara hatta ben bile bakar oldum sırf para vermesin diye
Ama hic birinin dedigi cikmadi
Baskasi ile evlendi bir kizi var

Bence boyle seylere inanmamalisiniz
Arkadasim 2 yil gitti falcilara hatta ben bile bakar oldum sırf para vermesin diye
Ama hic birinin dedigi cikmadi
Baskasi ile evlendi bir kizi var
Uzun vadeli şeylerin genellikle tutarsız olduğunu düşünüyorum ve zaten körü körüne de inanmıyorum.

Yakın gelecek ve sağlığımla alakalı kapattım..
IMG_20210718_204350.webp IMG_20210718_204403_1.webp IMG_20210718_205323.webp

Ben siyah bir erkek ve ona sarılan beyaz bir kadın silüeti gördüm. Hemen yanında da bir Eros figürü elinde okuyla. Tabakta da sanki bir anne kızını karşısına almış ona öğüt veriyor böyle parmağını sallayarak. Bir de bebeği hoplatan kadın var böyle alırsın havaya atarsın tutarsın ya 😂

Ben siyah bir erkek ve ona sarılan beyaz bir kadın silüeti gördüm. Hemen yanında da bir Eros figürü elinde okuyla. Tabakta da sanki bir anne kızını karşısına almış ona öğüt veriyor böyle parmağını sallayarak. Bir de bebeği hoplatan kadın var böyle alırsın havaya atarsın tutarsın ya 😂
Muhtesemsin
Uzun zamandir bakmiyordum ama dediklerini direk gordum
Ek olarak elinde bir demet birseyler olacaak ekmegini kazanmaya baslayacaksin
Bir de pisman olan bir erkek var ozur dileyecek sen affetmeyeceksin
Bir kadinla coooookkk fazla inatlasmissin
Tabakta
Basamak basamak bir yere cikiyorsun
H
2 kadin 1 erkek seninle alakali karar alacak icinde sende olabilursunolabilirsin

Cnm buraya denk geldim oylesine ama 26 haziranda atmıs arkadas tabağına bı baksana bana cok ılgınc geldı (hıc anlamam bu arada 🤣) 3 tane adam gordum resmen cıkmıs gıbı sankı ve kahvenin bır cok yerınde gözler var sankı demi

Cnm buraya denk geldim oylesine ama 26 haziranda atmıs arkadas tabağına bı baksana bana cok ılgınc geldı (hıc anlamam bu arada 🤣) 3 tane adam gordum resmen cıkmıs gıbı sankı ve kahvenin bır cok yerınde gözler var sankı demi
Aman göz her yerde herkeste var kız .

Haklısın kız valla kıme sorsak göz var nazar var aydınlık bır yol var vs vs ne hıkmetse bı çıkamadık o yola temmuz bitiyor hala aynı yerdeyiz 🤣
Bide sürekli herkesin devletten gelecek haberi, düşmanı, ve hamilelik haberi oluyor nedense 😂😂😂

Muhtesemsin
Uzun zamandir bakmiyordum ama dediklerini direk gordum
Ek olarak elinde bir demet birseyler olacaak ekmegini kazanmaya baslayacaksin
Bir de pisman olan bir erkek var ozur dileyecek sen affetmeyeceksin
Bir kadinla coooookkk fazla inatlasmissin
Tabakta
Basamak basamak bir yere cikiyorsun
H
2 kadin 1 erkek seninle alakali karar alacak icinde sende olabilursunolabilirsin
Teşekkürler 😊

Eveeet ben de gördüm 26'sındakini ama ben son attığına bakmıştım 🤭

Bak nasil gümbür gümbür geliyoruz.
Demek ki gerçekten Hepimizi aynı şekilde kandırmışlar 😂
Canım cok nadir kahve içerim aslında baktırmamda pek Ama bana 1 kere liseden bi arkadaşım hadı kapat bakım demıstı. Ben oyle bır bakma görmedim ya. Mahkeme vs hıc o tarz seylere girmedi valla şok olmustum Herseyi tek tek soyledi bana. Cok ılgıncti ama dogruydu yani 🤣

Back
X