Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ileişim kracak canım bekle birazjun_jandi cnm benim konuştuğum biri vardı şu an konuşmuyoruz onun aklında var mıyım neden iletişim kurmuyor ya da kuracak mi benimle
canımmmbirbirine arkasi dönük uzun sacli bir kiz ve arkasinda bir erkek goruyorum hafif topluca. egilmis yazi yaziyor, biraz kirgin, etrafinda 3 kisi goruyorum, buna tabiri caizse akil veriyorlar, ama sana karşı doldurusa getiriyorlar.
canim öylesine hissettigimi yorumluyorum ben fal bakmiyorum 40 yilda bir yani:)canımmm
anlaım canımcanim öylesine hissettigimi yorumluyorum ben fal bakmiyorum 40 yilda bir yani:)
fincanina bakinca şunlari gorup hissettim;anlaım canım![]()
canım geçmişim bu o kadın sevgilimle ayırdı beni çok sağol evet konuşmayı çok seviyormfincanina bakinca şunlari gorup hissettim;
birini çok seviyorsun o da seni seviyor, tatli dille birbirinizle muhabbet ediyorsunuz ama bir kadin görüyorum zayif yuzlu, sizi dikizliyor, yani kiskaniyor...aranizi bozabilir dikkat et.
seninse kafan dusuncelerle dolu, bir konuda kararsizsin...
cok konuskan birisin, konusmayi anlatmayi seviyorsun, ama biri var, ona soylemek istediklerin var, icinde tutuyorsun.
ayrıldık onn yüzündenfincanina bakinca şunlari gorup hissettim;
birini çok seviyorsun o da seni seviyor, tatli dille birbirinizle muhabbet ediyorsunuz ama bir kadin görüyorum zayif yuzlu, sizi dikizliyor, yani kiskaniyor...aranizi bozabilir dikkat et.
seninse kafan dusuncelerle dolu, bir konuda kararsizsin...
cok konuskan birisin, konusmayi anlatmayi seviyorsun, ama biri var, ona soylemek istediklerin var, icinde tutuyorsun.
ayrıldık onn yüzünden
çok güçlü hislerin canım maşallah :) hocaya gideceğim inşallah bağlar sevgilimi bana
sence barışma olacak mı canım