kahve falıma bakanaa bende kahve bakıyorummm

canım ters eklemişsin resimleri bi daha düz ekle:)
ailede kopuklu var sanki ayrı düşen 2 kişi var ama tamamen kopmamışlar kopmicaklar ama sıkıntılı bir süreçten geçicekler bu sıralar.
çok karışık için.çok falza konuşulan şeyler var senle ilgili.
arkasını dönmüş biri var sana hafif topluca bir erkek.sen ona bakıyosun arkasından ama bu adam çok inat inatla dönmüyo sana.
birinin yardımını görüceksin bu konuda. bu adam biraz sıkıntılı kendi içinde maddi sorunlar var gibi.
bir süre sonra barışma olabilir bekle sen..
millete çok anlatma çok etkilerinde kalıyosun kafana takıyosun çünkü.
yollarını kendi kendine şu an karamsarlıkla kapatmışsın.
adında y harfi olan birine çok sinirlisin bu bu erkek mi bilemedim başkasıda olabilir resmen içini kusucaksın bu kişiye.
canım bu kadar gördüm ters ekleme bi daha falı:)
yarın ekle yine bakarım

Ellerinden öper Cansumm :)))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.webp
    $image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $image.webp
    $image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $image.webp
    $image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
  • $image.webp
    $image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 70
canım ters eklemişsin resimleri bi daha düz ekle:)
ailede kopuklu var sanki ayrı düşen 2 kişi var ama tamamen kopmamışlar kopmicaklar ama sıkıntılı bir süreçten geçicekler bu sıralar.
çok karışık için.çok falza konuşulan şeyler var senle ilgili.
arkasını dönmüş biri var sana hafif topluca bir erkek.sen ona bakıyosun arkasından ama bu adam çok inat inatla dönmüyo sana.
birinin yardımını görüceksin bu konuda. bu adam biraz sıkıntılı kendi içinde maddi sorunlar var gibi.
bir süre sonra barışma olabilir bekle sen..
millete çok anlatma çok etkilerinde kalıyosun kafana takıyosun çünkü.
yollarını kendi kendine şu an karamsarlıkla kapatmışsın.
adında y harfi olan birine çok sinirlisin bu bu erkek mi bilemedim başkasıda olabilir resmen içini kusucaksın bu kişiye.
canım bu kadar gördüm ters ekleme bi daha falı:)
yarın ekle yine bakarım

canımm buda anneminnn $20131029_132523.webp $20131029_132532.webp $20131029_132541.webp $20131029_132557.webp $20131029_132650.webp

kızlaarr misafir geldi şimdi gittiklerinde bakıcam akşama kusura bakmayın nolur:(

Ellerinden öper Cansumm :)))

hane içinde mutllgnu cekemyn biri varmış evine gelip giden
sıkıntlrın azalmış gbi oluyomuş ama ama esksnden daha beter bi durum almış
esinin oldgnu söylmiştim bn beyzoş onun hkkında sey diyo yemdgi halt kalmmş ama şimdi görşmk knsmk isteyckmiş sennle zayıf orta boylu esmer bi adam bu diyo yanında yaslıca bi kadın var bunun dedi
esinle barsckmssn beyzoş yüzyüze gelip tamam diyckmiş sana ama adam srkli ıkıntı yaratan biri dedi
beyza cok pimpirklniyo diyo ama vurdumduymz davrnırsa hayat ona güzl olck dedi
esnn ailesyle ilgli sntlr varmış ama bu kayınvlde degilmiş görmcesi olblr bi kadın diyo beyzanın yzne gülüyo ama adamı dolduryolr dedi
hasta bi adam varmış tlfnla haberni alıckmıssın
adagı varr dedi
laf szö dedikodnun hpsni duyuyo dedi bu bi kadnmış cenesi uzun sacı topuz esmermiş sana glip gülüyomş
genc bi kadın var diyo hane dısında srkli haneyi izlyip napablmrm nasıl gireblrm diye düşünüyomuş bu orta şişmnlkta hafif kısa kumrlmış bu

Senin bir işin var. Ama bu haber beklediğin bir iş. Bu işin olacak ve çok yükseleceksin.
Okul hayatın olur iş hayatın olur onu bilemiyorum.
Uçakla bir yere gidiyorsun. Gittiğin yerde de bir erkek bekleyecek seni.
Yurtdışına gitme gibi bir düşüncen mi var? Çünkü yurtdışı gibi gözüküyor bu gideceğin yer.
Hayatına yeni birisi girecek. Uzun boylu esmer biriyle bir tanışman var.
Çok sıkıntılısın ama bir habere çok sevineceksin. Kuş gibi hafifliyceksin.
Yorulmak bilmeyen bir ruha sahipsin. Biraz kendini dinlendirmelisin.

Senin bir işin var. Ama bu haber beklediğin bir iş. Bu işin olacak ve çok yükseleceksin.
Okul hayatın olur iş hayatın olur onu bilemiyorum.
Uçakla bir yere gidiyorsun. Gittiğin yerde de bir erkek bekleyecek seni.
Yurtdışına gitme gibi bir düşüncen mi var? Çünkü yurtdışı gibi gözüküyor bu gideceğin yer.
Hayatına yeni birisi girecek. Uzun boylu esmer biriyle bir tanışman var.
Çok sıkıntılısın ama bir habere çok sevineceksin. Kuş gibi hafifliyceksin.
Yorulmak bilmeyen bir ruha sahipsin. Biraz kendini dinlendirmelisin.

çokkk teskkr ederimmm okul hytmdır o :) hiç birinini dönmesini pişmnlgnı görmüyomusun yahuuu:9::9:

tamam canım o zaman senin ve sevgilinin göz saç ve ten renginizi yazarmısın

canım ayrıyız belirtmem gerekmi bilmiyorm ama blrtym ben ona göre bak sen onun göz rengi kahve teni kumral saçlarıda kumral benim göz rengim kahve saçımda kahve tenim esmer

canım biraz işim var 1 saat sonra falan bakabilirim

canım ayrıyız belirtmem gerekmi bilmiyorm ama blrtym ben ona göre bak sen onun göz rengi kahve teni kumral saçlarıda kumral benim göz rengim kahve saçımda kahve tenim esmer

hamile varmış yada sen yeni ögrenckmişsin
çok büyük bi kısmet varmış miras gibi
sapkalı yaşlıca bi adamn elinde kagıt varmıs yada bu adamın vesilysle geleck büyük bi kısmet
sarısın uzun sacları dik dik bi adam cok güzl bi hbrle geliyomuş sana
laf söz var ama dkkte alınck şeyler degilmiş bnlar
bi yolun vrmış ama kapalıymış
bi hedefin varmış ama 3 asamlı bi hef bu sen 1.asamyı gecmssn ve 2.de cok zorlnckmıssın ama zamanı varmıs basarckmıssın bunu
uzakta bi ev varmış ve sen o evde huzur buluyomuşsn
bu kimse diyo annem srkli bebek cıkıyo diyo :D eger sen esmer ve uzun bi bayan isen ayagnın altında cok büyük kısmtler varmış sevinç gözyslrn tabaktn taşmış
eger okuyosan okul hytın eger evli isen evllgn cok büyük zirvlre cıkckmış ve sen fazla temz klpli biriymişsin kmsenn arksndan asla laf söz etmeyen birisiymişsin

Son düzenleme:
canım ikinizede teş.ederim. benim falımda hep zaten hamile biri çıkar ama henüz ortaya çıkmış değil bilmiyorum hayırlısı.evli değilim okumuyorumda ama iş arıyorum ve tabiyi hayırlısıyla evlenmeyi istiyorum sevgilimle bugün ayrıldık aldattı beni öküz:43:
şimdi şöyle faldaki gibi biri çıksa da bende rahat etsem o da ne güzel olur canım :53::54::54::54:
yazıcam birazdan yorumunu

sapkalı yaşlıca bi adamn elinde kagıt varmıs yada bu adamın vesilysle geleck büyük bi kısmet
bi hedefin varmış ama 3 asamlı bi hef bu sen 1.asamyı gecmssn ve 2.de cok zorlnckmıssın ama zamanı varmıs basarckmıssın bunu
bu kimse diyo annem srkli bebek cıkıyo diyo :D eger sen esmer ve uzun bi bayan isen ayagnın altında cok büyük kısmtler varmış sevinç gözyslrn tabaktn taşmış
eger okuyosan okul hytın eger evli isen evllgn cok büyük zirvlre cıkckmış ve sen fazla temz klpli biriymişsin kmsenn arksndan asla laf söz etmeyen birisiymişsin

canım sen seninkinin başkasıyla ilişkisi olduğundan mı şüpheleniyorsun? o güvenilir biri değil bence.bugünlerde bir şeyini kaybetmiş yada kaybedebilirsin dikkatli ol.geçmişte ilişkinizde kavgalar atışmalar kıskançlıklar olmuş.canıa m sen geleceğin için para biriktirmen yatırım yapman gerektiğini düşünüyorsun.yalnız bunun için biraz gecikmişsin bu yüzden sıkıntı çektiğini düşünüyorsun.yakın zamanda erkek arkadaşınla ilgili kötü bir şey öğrenecebilirsin.şuan kıskançlık ve güvensizlik duyguları içindesin.bu yüzden soğukkanlılığını koruyamıyorsun.canım senin etrafında aşırı kıskanç şüpheci biri var bu kişi seni kötü etkiliyor.ilerde yalnız kalıp insanlardan yaşamdan uzaklaşmak isteyeceksin.canım erkek arkadaşınla ilgili kötü birşey öğreneceksin dedim ya bu sana sıkntı verecek fakat sonuçta sen gerçeği öğrendiiğinden hayatına daha doğru bir yön vereceksin.baştan sıkıntılı olsada sonunda sen karlı çıkacaksın.canım kartlarda barışma görmedim bu niyetle tek kart çektim ondada barışma çıkmadı kısa bir süre sıkıntı çekeceksin sonra aydınlanacaksın böyle çıktı.

canım sen seninkinin başkasıyla ilişkisi olduğundan mı şüpheleniyorsun? o güvenilir biri değil bence.bugünlerde bir şeyini kaybetmiş yada kaybedebilirsin dikkatli ol.geçmişte ilişkinizde kavgalar atışmalar kıskançlıklar olmuş.canıa m sen geleceğin için para biriktirmen yatırım yapman gerektiğini düşünüyorsun.yalnız bunun için biraz gecikmişsin bu yüzden sıkıntı çektiğini düşünüyorsun.yakın zamanda erkek arkadaşınla ilgili kötü bir şey öğrenecebilirsin.şuan kıskançlık ve güvensizlik duyguları içindesin.bu yüzden soğukkanlılığını koruyamıyorsun.canım senin etrafında aşırı kıskanç şüpheci biri var bu kişi seni kötü etkiliyor.ilerde yalnız kalıp insanlardan yaşamdan uzaklaşmak isteyeceksin.canım erkek arkadaşınla ilgili kötü birşey öğreneceksin dedim ya bu sana sıkntı verecek fakat sonuçta sen gerçeği öğrendiiğinden hayatına daha doğru bir yön vereceksin.baştan sıkıntılı olsada sonunda sen karlı çıkacaksın.canım kartlarda barışma görmedim bu niyetle tek kart çektim ondada barışma çıkmadı kısa bir süre sıkıntı çekeceksin sonra aydınlanacaksın böyle çıktı.

Back
X