S stillred Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2018 9 11 88 7 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi stillred #1 Merhaba,kahve falından anlayan biri detaylıca yorumlarsa ben de karşılığında yıldız haritasına bakacağım. Son düzenleme: 8 Şubat 2018
Merhaba,kahve falından anlayan biri detaylıca yorumlarsa ben de karşılığında yıldız haritasına bakacağım.
philly Guru Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2010 4.224 13.452 408 7 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi stillred #2 Merhaba yeni üyeymişsin. Bakmak isterim ama sorun nedir öncelikle. Uyarayım iyi bakamam, kırk yılda bir bakarım sansa tutar:)
Merhaba yeni üyeymişsin. Bakmak isterim ama sorun nedir öncelikle. Uyarayım iyi bakamam, kırk yılda bir bakarım sansa tutar:)
S stillred Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2018 9 11 88 7 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi stillred #3 philly .!.: Merhaba yeni üyeymişsin. Bakmak isterim ama sorun nedir öncelikle. Uyarayım iyi bakamam, kırk yılda bir bakarım sansa tutar:) Genişletmek için tıkla... Genel aşk hayatımla ilgili kapattım,şu an ilişkim yok.Teşekkür ederim şimdiden :)
philly .!.: Merhaba yeni üyeymişsin. Bakmak isterim ama sorun nedir öncelikle. Uyarayım iyi bakamam, kırk yılda bir bakarım sansa tutar:) Genişletmek için tıkla... Genel aşk hayatımla ilgili kapattım,şu an ilişkim yok.Teşekkür ederim şimdiden :)
T tarottarot Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2018 7 4 1 30 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi stillred #4 Bakarım