- Konu Sahibi ladyindream
-
ay keske anlasam bakardık sımdı bırbırımıze bende cektım foto oyle bakıp duruyorum bısı gorur muyum dıye :)
Selam canim resimler pek net cikmamis ama falinda bir suru yol var bazilari kapali bazilari acik. Kisa sacli kut yada omuzlarinda bir bayan gordum A harfinde biri dusunuo , konusuo yada vs lroblemde olabilir. Biri ellerini acmis dua edio ama kabul oluyor. Ne istedigini bil
Oyle yola cik . Cunku bir suru dusmsnin var . Optummm
selam :) ben çok iyi yorumlayamıyorum ama deneyeceğim bakalım. öncelikle falda en çok dikkatimi çeken şey artarda yollarının çıkmış olması. sayabildiğim kadarıyla 7 tane yolun çıkmış, çok yoğun bir döneme giriyorsun, koşuşturmacalı bir dönem. ikinci dikkatimi çeken şey ise hem kalbe hem de büyük Y harfine benzeyen bir şekil çıkmış. bunu duygusal bir birliktelik olarak yorumluyorum ben, ya da hoşlandığın kişi ile alakalı. karşılıklı 2 kişi durmuş biri biraz daha uzun. uzun boylu olan kişi eğilmiş birşeyler söylüyor. yalnız uzun boylu kişinin arkasında birisi çıkmış ve o kişi de arkasında birşeyi saklıyor. sanırım yakınlarınızda sizden birşeyler saklayan biri var. fincanın tepesinde bir balık çıkmış, oldukça yakın bir zamanda bir isteğin gerçekleşecek. tam olarak çıkaramadığım bir şekil var, sanki birisine şapka giydiriyorsun gibi çıkmış, birisine bir yardımın dokunacak diye yorumluyorum bunu ben. bu kadar canım umarım yeterli olmuştur. ben de şimdi aşağıya en son kapattığım falımı ekliyorum bakabilirsen sevinirim.
Eki Görüntüle 893899 Eki Görüntüle 893900 Eki Görüntüle 893902 Eki Görüntüle 893903
teşekkürler canm ağzına sağlık, falına yarın bakacağım şu an başım ağrıyor :)canım çok net çıkmamış ama el ele olduğun birini görüyorum sanki bununla biraz bozuşmuşsunuz da düzelmiş gibi.hani naz yapıyosun.
sizi izleyen iyi olmayan biri var kısa boylu erkek.
sen bu adamla çok mutlu olucaksın bu arada.
sana bir haber gelicek ve seçim yapman gerekicek bir haber bu.sanki hayatının kararı.hayatn bu karardan sonra 2ye ayrılıcak.
dua ettiğin birşey var uzunca bir süredir olmasına daha var canım.
çok yolun var kafan allak bullak.bu yollardan çoğu bu adamla ilgili diğerleri boş düşünceler şeklinde haraket etmiyosun çünkü çabalamıyosun sanki.
senden iri biraz uzun bir erkekle tartışman olucak.
sıkıntıların az ama kafa karışıklığın çok.
benim falımda bu canım
Eki Görüntüle 894218 Eki Görüntüle 894219 Eki Görüntüle 894220 Eki Görüntüle 894221 Eki Görüntüle 894222 Eki Görüntüle 894223 Eki Görüntüle 894224 Eki Görüntüle 894225 Eki Görüntüle 894226
Selam cnim :))) falin cok temiz . Aile icinde saglik ufak tefek sorunlar olabilir ama gececek . Yada saglik ve kavga olursa gececekEki Görüntüle 894244 Eki Görüntüle 894245 banada bakan olcakmıki bilmemki hangi iyi kalpli arkadaşım bakar acaba:118::119:
Selam cnim :))) falin cok temiz . Aile icinde saglik ufak tefek sorunlar olabilir ama gececek . Yada saglik ve kavga olursa gececek))
Falinda geleceginde temiz. Fazla kimseyede inanma. Ailenizle karsilikli birbirinizi anlayin :)) optum
canım çok net çıkmamış ama el ele olduğun birini görüyorum sanki bununla biraz bozuşmuşsunuz da düzelmiş gibi.hani naz yapıyosun.
sizi izleyen iyi olmayan biri var kısa boylu erkek.
sen bu adamla çok mutlu olucaksın bu arada.
sana bir haber gelicek ve seçim yapman gerekicek bir haber bu.sanki hayatının kararı.hayatn bu karardan sonra 2ye ayrılıcak.
dua ettiğin birşey var uzunca bir süredir olmasına daha var canım.
çok yolun var kafan allak bullak.bu yollardan çoğu bu adamla ilgili diğerleri boş düşünceler şeklinde haraket etmiyosun çünkü çabalamıyosun sanki.
senden iri biraz uzun bir erkekle tartışman olucak.
sıkıntıların az ama kafa karışıklığın çok.
benim falımda bu canım
Eki Görüntüle 894218 Eki Görüntüle 894219 Eki Görüntüle 894220 Eki Görüntüle 894221 Eki Görüntüle 894222 Eki Görüntüle 894223 Eki Görüntüle 894224 Eki Görüntüle 894225 Eki Görüntüle 894226
dileğin kabul oluyor canım.falın çok karışık çok fazla insan olacak etrafında biraz başın ağrıyacak.birisi senn bir konu hakkında sessiz kalmanı veya bildiklerini saklamanı isteyecek.sende yapacaksın büyük ihtimalle.
yüzleşmeler ya da tartışmaların varr, ama uzun süreli etkisi olacak şeyler değil.
eğer şu an sıkıntılıysan sıkıntılarını atacaksın, sana ferah temiz bir sayfa açılıyor.
birini emrin altına alacaksın sanki köpeğin gibi olacak senn bu kişi.isminde h ve u harfleri olabilir.iyi biri bu.
biriyle aranda bir engel var, o engel aşmak için zaman ve güç gerekiyor canım ama başarabilecekmisn bilemem..
5 yada 6 vakte kadar iş veya aşk anlamında hayatında çok güzel birşey olacak.
birşey için çok dua ettiğini görüyorum.
senin çok düşmanın var ayrıca canm dikkat et.
dileğin kabul oluyor canım.falın çok karışık çok fazla insan olacak etrafında biraz başın ağrıyacak.birisi senn bir konu hakkında sessiz kalmanı veya bildiklerini saklamanı isteyecek.sende yapacaksın büyük ihtimalle.
yüzleşmeler ya da tartışmaların varr, ama uzun süreli etkisi olacak şeyler değil.
eğer şu an sıkıntılıysan sıkıntılarını atacaksın, sana ferah temiz bir sayfa açılıyor.
birini emrin altına alacaksın sanki köpeğin gibi olacak senn bu kişi.isminde h ve u harfleri olabilir.iyi biri bu.
biriyle aranda bir engel var, o engel aşmak için zaman ve güç gerekiyor canım ama başarabilecekmisn bilemem..
5 yada 6 vakte kadar iş veya aşk anlamında hayatında çok güzel birşey olacak.
birşey için çok dua ettiğini görüyorum.
senin çok düşmanın var ayrıca canm dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?