Kahve Falıma Bakar mısınız ?

e13ru

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
35
0
16
Ankara
$SAM_1689.webp $SAM_1688.webp $SAM_1690.webp

Fazla anlamam faldan arkadaşlara muhabbet olsun diye bakıyorum sizin falınızda yorumsuz kalmasın dedim başka bilen arkdşlar varsa onlar daha iyi yorumlar mutlaka ben kendimce gördüklerimi yazayım.

Birileriyle münakaşaya girmişsiniz sizin ayağınızı kaydırmaya çalışmışlar hani güvendiğim dağlara kar yağdı gibi bir durum olmuş çok sıkılmışsınız ama atlatmışsınız en nihayetinde yalnız bu olaydan iyi ders çıkarmışsınız artık insanların gerçek yüzünü daha iyi görüyor dedikodular laflara sözlere aldırmamaya çalışıyorsunuz. Kendi kabuğunuza çekilmiş görüyorum sizikendinizi bu şekilde güvenceye aldığınızı düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz yani kimseyle konuşmamak ya da tavır alarak size zarar vermelerinden kurtulamazsınız çünkü hanenizden birileri de sizin karşınızda ve o kişi veya kişilewr sizin zayıf yanlarınızı biliyor bunu kullanmaya çalışacaktır dikkatlı olun derim size. Bunlarındışında başınıza kuş konmuş çok açık bir şekilde bir haber aracılığya kısmetiniz gelecek çok büyük bir kısmet değil ancak çok temiz bir kısmet. Görebildiklerim bu kadar iyi günler dilerim.

Back
X