Kahve Falıma kim bakarrr :(( acillll lütfeeeeeennn

amazon3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
52
1
6
35
İstanbul
$2.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp $6.webp $7.webp $8.webp $9.webp $10.webp

falımda ne çıktı ? Ne olur söyleyin :(((

Kahveden pek anlamam ama az buçuk bakayım.
Bir dileğiniz var çok üstüne düştüğünüz böylde aman aman diye ihtimam etmişsiniz.
Çevrenizin aileniz de desteği ile çok güzel birşekilde tamama erecek bu dilek.
Çok byük bir kısmet var size bu aralr iyi bir para gelecek.
Daha çok maddi anlamda piyango loto falan oynayın yüklüce bir para bekliyor sizi.
E harfl biri ile ilgli çok sıokıntınız olmuş ama açılıyor çok yakın zamanda tertemiz çıkıyor her şey.
Taşıayamayacağınız bir yükün altına girmiş tutamayacağınız bir söz vermişsiniz.
Ve şu anda izi destekleyen kimse yok ama aile den birileri destek olacak.
Bu sıkıntılı zamanları geride bırakacaksınız.

Kahveden pek anlamam ama az buçuk bakayım.
Bir dileğiniz var çok üstüne düştüğünüz böylde aman aman diye ihtimam etmişsiniz.
Çevrenizin aileniz de desteği ile çok güzel birşekilde tamama erecek bu dilek.
Çok byük bir kısmet var size bu aralr iyi bir para gelecek.
Daha çok maddi anlamda piyango loto falan oynayın yüklüce bir para bekliyor sizi.
E harfl biri ile ilgli çok sıokıntınız olmuş ama açılıyor çok yakın zamanda tertemiz çıkıyor her şey.
Taşıayamayacağınız bir yükün altına girmiş tutamayacağınız bir söz vermişsiniz.
Ve şu anda izi destekleyen kimse yok ama aile den birileri destek olacak.
Bu sıkıntılı zamanları geride bırakacaksınız.

ağzınıza sağlık çok teşekkür ederimmm çok sağolunnn :)

Merhaba,özel mesaj atmışsın...
Yorumlaya bildiğim kadarıyla,birşeyler karalayım.. :ssz:

Sıkıntı ettiğin mevzular hakkında olumlu gelişmeler yaşayacaksın.

Dert ettiğiniz veya içinde bulunduğunuz durumdan sizi bir güzel haber alıp götürecek.Bu haber ne ise sizi mutlu edecek..
Biraz olsun ferahlamaya dönecek herşey.Huzurlu ve mutlu günlerinizin gelmesine ramak kalmış..

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iş hayatınız var ise, üstlerinizle problem yaşayacaksınız.
Eğer yok ise , kariyer sahibi işinde gücünde başarılı olan birinin size bir zararı dokunacak..

Zarar derken,şunu kasdediyorum.Hani size karşı alınan bir tavır vs. gibi..

Bazı durumların gerçekleşmesi için sabır göstermeniz gerekiyor.

Planladığınız işler uzun bir bekleyiş sonrasında başarı ile sonuçlanacak.

Bekar mısınız ? Bekarsanız eğer falınızda hayırlı bir kısmet ve evlilik görünüyor..
Bu kişi iyi kalpli ve sadık birisi..

Şu aralar maddi anlamda zorlu bir dönemde iseniz, size liderlik ve cömertlik edecek birisinin yardımıyla bu durumdan kısa sürede kurtulacaksınız..

Siz yine de bu yazılanları çok kafanıza takmayın ,alt tafafı kahve falı işte.. :ssz:

Merhaba,özel mesaj atmışsın...
Yorumlaya bildiğim kadarıyla,birşeyler karalayım.. :ssz:

Sıkıntı ettiğin mevzular hakkında olumlu gelişmeler yaşayacaksın.

Dert ettiğiniz veya içinde bulunduğunuz durumdan sizi bir güzel haber alıp götürecek.Bu haber ne ise sizi mutlu edecek..
Biraz olsun ferahlamaya dönecek herşey.Huzurlu ve mutlu günlerinizin gelmesine ramak kalmış..

Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama iş hayatınız var ise, üstlerinizle problem yaşayacaksınız.
Eğer yok ise , kariyer sahibi işinde gücünde başarılı olan birinin size bir zararı dokunacak..

Zarar derken,şunu kasdediyorum.Hani size karşı alınan bir tavır vs. gibi..

Bazı durumların gerçekleşmesi için sabır göstermeniz gerekiyor.

Planladığınız işler uzun bir bekleyiş sonrasında başarı ile sonuçlanacak.

Bekar mısınız ? Bekarsanız eğer falınızda hayırlı bir kısmet ve evlilik görünüyor..
Bu kişi iyi kalpli ve sadık birisi..

Şu aralar maddi anlamda zorlu bir dönemde iseniz, size liderlik ve cömertlik edecek birisinin yardımıyla bu durumdan kısa sürede kurtulacaksınız..

Siz yine de bu yazılanları çok kafanıza takmayın ,alt tafafı kahve falı işte.. :ssz:

çook teşekkür ederiim :16: aynen zaten takmıyorum öylesine her şey fala inanma falsız kalma demişler ya o hesap benimki de :) çok sağolunn :)

Fal baktirmak istiyorsunuz sanirim benim bir medyum tanidigim var muthis fal bakiyor tarotbakiyor kursun dokuyor.eger anadolu yakasindaysaniz yadagecebilirseniz.size randevu ayarlayabili5364312208 yasemin.aksam 18 den itibaren,carsamba ve h.sonu musaittir.cok memnun kalacaksiniz.

Back
X