Kahve Falından Anlayanlar Bakabilirler mi?

fenerbahcelim1

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
272
43
323
Lütfen falıma bakar mısınız?

20141011_230716.webp 20141011_230710.webp 20141011_230702.webp

fincanın dibi yerine kenarlarındaki şekilleri fotoğraflasaydın daha net bakabilirdim. tabağını yorumlayacağım. kocaman sandığa benzer bir şekil var tabağında. bu çeyiz olabilir, eşyalarınız toplanmış taşınıyor olabilirsiniz veya çok sevdiğiniz birinden büyük bir hediye olabilir.

fincanın dibi yerine kenarlarındaki şekilleri fotoğraflasaydın daha net bakabilirdim. tabağını yorumlayacağım. kocaman sandığa benzer bir şekil var tabağında. bu çeyiz olabilir, eşyalarınız toplanmış taşınıyor olabilirsiniz veya çok sevdiğiniz birinden büyük bir hediye olabilir.

Sagol canım

Cok uzunzaman oldu fal bakmayali ama yorumluyorumbir şansımı deneyeyim :)
Bir bağımlılığn var sanki ama birine bağımlılık. Senin icin iyi birisi degil sanki ama cok seviyorsun. Isminde M harfi gordum sanki. Bir de yengec burcunda biri gordum. Aynı kisi mi bilemiyorum. Bir de seni hafife alan biri var sanirim hanede bu kisi. Gülüyor bazen sana senin kararlarina saygi duymuyor.agzi buyuk birisi. Kendini cok uzuyorsun ama senin gormedigin farklı bir mutkuluk var. Zamaninda hatalar yapan bir insansin belki de bunlari bu yuzden çekiyorum diye düşünüyorsun. Ama buyukk bir kalp var seni cok seven birisi. Bence sans vermeni bekleyen baska birisi var ama senin aklin seni uzen birinde..

Bu kadar canim, dedigim gibi uzun zaman oldu paslanmisimdir belki :) nasildi yorum?

M harfini kalbe bagli gordum aslinda ama seven olabilir o zaman :) icin baya bir dolmus krndine guvenini kaybetmissin ama seni seven birini goremiyormus gibisin diye dusunuyorum yine de fala inanma falsiz kalma :D

M harfini kalbe bagli gordum aslinda ama seven olabilir o zaman :) icin baya bir dolmus krndine guvenini kaybetmissin ama seni seven birini goremiyormus gibisin diye dusunuyorum yine de fala inanma falsiz kalma :D

Merhaba, ben de rica etsem. Tek sorum var, iş(kpss) : )

Back
X