- 15 Ekim 2014
- 272
- 43
- 323
- Konu Sahibi fenerbahcelim1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fincanın dibi yerine kenarlarındaki şekilleri fotoğraflasaydın daha net bakabilirdim. tabağını yorumlayacağım. kocaman sandığa benzer bir şekil var tabağında. bu çeyiz olabilir, eşyalarınız toplanmış taşınıyor olabilirsiniz veya çok sevdiğiniz birinden büyük bir hediye olabilir.
Yorumlar canım ne demekBuradan yorumlayayim mi canim
Rica ederim canim :)Aynen paslanmamısşın çok doğru söylediklerin :) çok teşekkür ederim :)
M harfini kalbe bagli gordum aslinda ama seven olabilir o zaman :) icin baya bir dolmus krndine guvenini kaybetmissin ama seni seven birini goremiyormus gibisin diye dusunuyorum yine de fala inanma falsiz kalma![]()
Beklenti icinde olunca pek dogru cikmiyor ama sen yine de at fotograf bakmaya calisayim :) basim agriyor aslinda sabaha baksam daha iyi olabilir uygunmudur ?Merhaba, ben de rica etsem. Tek sorum var, iş(kpss) : )
Beklenti icinde olunca pek dogru cikmiyor ama sen yine de at fotograf bakmaya calisayim :) basim agriyor aslinda sabaha baksam daha iyi olabilir uygunmudur ?