Kahve falınıza bakayım, sizde bana tarot,katina ya da iskambil açın..

canım merhaba nasılsın epeydir görmüyorum seni.epeydir iskambil falı da baktırmıyorum rica etsem iskambil falıma bakarmısın aslında yeni kahve de içtim ikisine birden bakarsan çok sevinirim bende tarot yorumunu yazarım birazdan.ya şu iskambili öğrenemedim öğrenebilseydim keşke.iskambil için ten renklerimiz ben beyzım o kumral ve sol alt teş.ederim canım :15::54:
$DSC03909.webp $DSC03897.webp $DSC03898.webp $DSC03899.webp $DSC03900.webp $DSC03901.webp $DSC03902.webp $DSC03903.webp $DSC03904.webp $DSC03905.webp $DSC03906.webp $DSC03907.webp $DSC03908.webp

Evet kızlar başlıktan anlaşılacağı gibi bekliyorum fallarınızı...

canım merhaba nasılsın epeydir görmüyorum seni.epeydir iskambil falı da baktırmıyorum rica etsem iskambil falıma bakarmısın aslında yeni kahve de içtim ikisine birden bakarsan çok sevinirim bende tarot yorumunu yazarım birazdan.ya şu iskambili öğrenemedim öğrenebilseydim keşke.iskambil için ten renklerimiz ben beyzım o kumral ve sol alt teş.ederim canım :15::54:
Eki Görüntüle 817469 Eki Görüntüle 817470 Eki Görüntüle 817471 Eki Görüntüle 817472 Eki Görüntüle 817473 Eki Görüntüle 817474 Eki Görüntüle 817475 Eki Görüntüle 817476 Eki Görüntüle 817477 Eki Görüntüle 817478 Eki Görüntüle 817481 Eki Görüntüle 817482 Eki Görüntüle 817483

canım iskambili bir süre açamayacağım.Müsait olunca açarım sana.kahve falına bakayım şimdilik...

senin çok inişli çıkışlı bir ilişkin var.bir dargın bir barışık bu insan seni yoruyor, ama onunla ilgili kesin bir karar veremiyorsun silip atamıyorsun da ama içinde bazı şüpheler oluşuyor zamanla.bu da sevgiline kuşkucu yaklaşmana neden oluyor.senin güvenin zedelenmiş bir kere..bu durum bir süre daha böyle devam edecek görünüyor.Aydınlık zamanlar var ama biraz daha sık dişini.yolların şu anda çok dar.aklındaki şeylere başlamak için biraz zorlanacaksın ama belli bir zaman sonra herşey istediğin gibi gelişecek ve amaçlarına çok daha rahat ulaşacaksın.Şu an psikolojik olarak yüklerin var ama sen güçlü birisin.belli bir zaman sonra sevgilin senin ayağına koşa koşa gelecek belki özür dileyecek sana birşeyler için yalvaracak.seçim senin tabi ama sen aklındakileri tam olarak atamıyorsun bir türlü.bir sürü insanı karşına alıcaksın ya da kimsenin ne dediğini umursamadan özgürce kendi kararlarını vereceksin.bu seni mutluluğa götürecek...

benim hayatımda kimse yok canım, ilişki odaklı bir açılım yapar mısın?

canım sen çalışıyormusun yada işle ilgili bir atılım mı yapmayı düşünüyorsun bununla ilgili su grubundan bir erkek çıkmış bu kişi senin çalışmanı mı istemiyor bir sorun var onunla ilgili tam anlamadım.bak canım bu tam ne bilmiyorum ama burada biri var senin arkandan iş çeviriyor bu iş olmasın diye istemiyor bu şeyi neyse bu senin kafanı bu aralar çok meşgul eden birşey.seni engellemeye çalışacak yada çalışıyorç.bak canım sen iş alanında yükselmek istiyorsun çabalarının karşılığını alacaksın başarıya ulaşacaksın ve hayalinde de bu var.bugünlerde karşına çıkan bir fırsatı kaçırdığını düşünüyorsun umutsuzsun bazı güçlüklerle karşılaşmışsın bu yüzden kendini zayıf hissediyorsun ama öyle değilsin şuan sadece yakın zamanda olduğu için bu düşüncelere kapılmışsın.canım senin hayatında biri yok sanırım dimi geçmişte yaşadığın bir ilişkini düşünüyorsun sanırım ama öyle bu taktığın birşey değil bence bu daha sonra hayatına seni etkileyen biri girmediği için öyle oluyor arada aklına geliyor ama boşvermişsin sen çoğu şeyi.bilmiyorum belkide yanılıyorum.daha önce bir haksızlığa mı uğradın bu yüzden önyargılısın insanlara karşı.yapmak istediğin birşey için başka bir 2 kişiden yardım alıp başarman gerekebilir yani bunu çevrendekiler başarman için yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyor bu belki parayla ilgili bir konu bir işe başlamak olabilir yada başka birşey ama bu şey şuan pek hızlı ilerlemeyecek ilerde getirisi olacak birşey şuan az bir getirisi olabilir.canım geçmişten tanıdığın belki bir çocukluk arkadaşın olabilir ilerde böyle biriyle görüşmen olacak sana bir hediye getirebilir bu kişi eski günleri yad edeceksiniz.ilerde bu görüşmeden sonra yani seninle ilgili bir karar verilecek eğer o sırada çalışıyor olursan işinde terfi edip hayatına biri girebilir bu kişiyle sen gerçek aşkı bulduğunu düşünebilirsin.

Evet kızlar başlıktan anlaşılacağı gibi bekliyorum fallarınızı...

Back
X