kahve içecek kimse mi olmaz şu tatil dönemi :(

lennon24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
55
6
96
ohaoldumsmile yani tamam yalnız yaşamak,tatilde olmak,sınav çalışmak bu arada azcık vücudu biçimlendirip forma girmeye çalışmak biyana!Tanrım şu apartmanda kahve içebileceğim kimse mi olmaz?nerde komşu dayanışması birliği :)
yalnız yaşamaya çalışan şu kızcağız çok konuşan yaşlı bir teyzeye kahve yapabilmeyi dahi hayal eder oldu :(

yalnızlık bence daha iyidir.
onu bunu başına getirip dırdırlarını dinlicegine..
kendi yalnızlıgının dırdırını dinle...

illa kahve içmek istiyosan kendine yap iç yalnızlıgınla :delphin:

kaydirigubbakcemile4 yapma larissa,o dırdırları bile özlüyorum şuan :(
ha bide yağmur etkisi ama dediğin gibi ben yalnızlığımla bana bi kahve ısmarlayayım

kaydirigubbakcemile4 yapma larissa,o dırdırları bile özlüyorum şuan :(
ha bide yağmur etkisi ama dediğin gibi ben yalnızlığımla bana bi kahve ısmarlayayım

bence sen tabiri caizse kaşınıyosun arkadaşım:hulya:
onun bunun dırdırını ne kadar cekersin ki...

Aynı durumdayım şu anda.
Apartmanın yaş ortalaması 60 ben ise 26 yaşındayım :)
ıstanbul'da olsaydın atla gel kahveye derdim :P

evvet bende de öyle emekli öğretmen apartmanı ama onlar bile düşünmüyor beni :(
ist da olsaydım ahhhh ahhh :)

Bir yandan kahveni yudumla bir yandan burda sohbetini et..Daha ne olsun..yerimseniben

ben yalnızlığı sevdiğim için apartmanda kimseyle girip çıkmıyorum. zaten vaktim yok.
komşularım benden büyük. şimdi gelip ne yapacaklar bir sürü soru dırdır. hiç çekemem.
al kahveni kafanı dinle kitap oku, müzik dinle.

KK varya daha ne istyosun.
benim komsularim vardi hepsi tasindi
bir ben kaldim koca binada
baktim tek basima olmuyo
bende KK ya uyle oldum.
ve simdi birsuru arkadasim, dostum var....
tavsiye ederim
:lepi:

Son düzenleme:
Akademisyensin galiba,
Sen İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne tayin iste olumunekankayizsmile
Çok yakınım ben ona :3:

:) tayin isteyemiyoruz maalesef ama istanbulda hayatta çok zor olurdu galiba keyifli kahve içmek dışında guclubacismile

ben yalnızlığımı da seviyorum,dırdır dinlesem dahi birilerinin varlığından da keyif alıyorum.Kitap,müzik yalnızken neredeyse mecburi aktiviteler olunca ama yaptım kahvemi yudumluyorum bilesempatiksalakcinni

:) tayin isteyemiyoruz maalesef ama istanbulda hayatta çok zor olurdu galiba keyifli kahve içmek dışında guclubacismile

ben yalnızlığımı da seviyorum,dırdır dinlesem dahi birilerinin varlığından da keyif alıyorum.Kitap,müzik yalnızken neredeyse mecburi aktiviteler olunca ama yaptım kahvemi yudumluyorum bilesempatiksalakcinni

Evlen aklinialirimsmile
Full aksiyon

:kahve:

Sene 1999...Antalya'da okuyorum.Kapı çaldı,''kızzlaaar buyrun kahve içmeye'' diyen apartman içinde güneş gözlüklü bir kadın.
Yapma,akıllısı var delisi var...
Bulaşma derim ben.

Not:O kapı sık sık çaldı daha sonra bazen gözlüklü bazen gözlüksüz....

bende öyleyim apartmanda kapımı çalan yok.
ama çokta şikayetçi değilim bu durumdan
zaten onlara ayıracak vaktimde yok
yoğun çalışıyorum ve ancak evimle ve eşimle ilgilenebiliyorum.
boşver sende çok sıkılırsan apartman dışındaki arkadaşlarınla buluş

derins galiba evlenmek gibi inlik cinlikler geçmiyor değil aklımdan ama beceremem diyorum sen aksiyon diyorsun ya bana durgunlukmuş gibi geliyor evlilik :)

yusufun annesi bana da gelir mi dersin?şöylee 70lerinde kokoş bi teyze?ben bayılırım onlara kaydirigubbakcemile3

derins galiba evlenmek gibi inlik cinlikler geçmiyor değil aklımdan ama beceremem diyorum sen aksiyon diyorsun ya bana durgunlukmuş gibi geliyor evlilik :)

Bakış açısına göre değişir .
Kiminle evlendiğine göre değişir.
Yalnız yaşıyorsun mersindesin,ne yap biliyor musun turlara katıl..?
Yeni insanlar tanı,yeni yerler gör. Aşık ol bayanssulusmile
O bölge ve çevresi çok güzeldir..
Yalnızlıktan sıkılmam ben de tek çocuğum ama arada sosyalleşmek gerekiyor ki yalnızlığın tadı çıksın.

evvet tur iyi fikir fakat ancak yılbaşından sonrası için,çoook çalışmam lazım :)
ama seneye tatilimde kesinlikle turlara.
kaydirigubbakcemile3
olmadı artık evlilik fikrini yakınlaştırmaya çalışacağım :)

Back
X