Maske Tarifleri Kahve ile peeling

• Konu Sahibi Konu Sahibi wuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

wuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
352
109
63
Ben evde kahve ile peeling yapıyorum deneyen varsa bir cevap yazabilir mi git gide esmerleştirir mi bu acaba sanki esmer oluyorum git gide

Duymuştum öyle bir şey.
Ama ben haftada bir, bazen on günde bir yapıyorum, çok da tutmuyorum yüzümde. Şimdilik esmerlik falan fark etmedim.

Reactions: wuu
Duymuştum öyle bir şey.
Ama ben haftada bir, bazen on günde bir yapıyorum, çok da tutmuyorum yüzümde. Şimdilik esmerlik falan fark etmedim.
ben de hafta da bir yapıyorum kuruyana kadar duruyo ara verdim rengim döndü eski haline ama yapınca bi daha olur mu ki bilemedim :?

Ben evde kahve ile peeling yapıyorum deneyen varsa bir cevap yazabilir mi git gide esmerleştirir mi bu acaba sanki esmer oluyorum git gide
eğer esmerlik yapıyorsa bende yüzümde tutayım esmerliği çok seviyoruM. birde sana tavsiyem bir kaşık yoğurdun içine kahveyi atıp peelinğ yap yıka bekletmene gerek yok yıkarken ne demek istediğimi daha iyi anlarsın yüzün yumuşacık ve tertemiz olacak :)

denerim bunu da zaten yoğurt hastasıyım :)

Reactions: gve
Ben de yapıyorum ama herhangi bir kararma olmadı. ama kahve renk veren birşey. eğer çok açık tenliysen farketmiş olabilir senin yüzünde.

ben de kullanıyorum kahveyi hem de tüm vücuduma. buğdayım esmere dönüyorum haklısın ama arkasından duş jeliyle lifleniyorum hiçbir şey kalmıyor. yağlı bir his bıraktığından liflenme ihtiyacı hissediyorum ama o rengi de yağından geliyor zaten. verdiği esmerlik geçici yani yağ gidince o da gidiyor.

Bende yaptım beyaz tenliyim ama bende öyle bişey olmadı rengimin koyu olmasında. Yani öyle bişey olmaz bence çok saçma kahve güneş ışını gibi bişey değil rengin koyulassa bile çıkar yani

Ablamda yapıyor. Hiç bir esmerleşme fark etmedik. :) piskolojik bence sizinki ... :) rahat olun yoksa esmerleşmek için kullanılırdı:)

Ablamda yapıyor. Hiç bir esmerleşme fark etmedik. :) piskolojik bence sizinki ... :) rahat olun yoksa esmerleşmek için kullanılırdı:)
Aynen canım kesinlikle :) Sadece yüzünü yumuşacık pamuk gibi yapıyor :)

Duş jeli yüz için kullanılan bir ürün değil ama canım zarar vermiyor mu ?

haklısın eksik yazmışım yüzüme normal yüz yıkama jelimi kullanıyorum gerisini rutin yüz bakımıyla tamamlıyorum. vücudum içinse duş jeli:)

Biraz önce bu esmerlik konusu hakkında konu açtım ve bu yazıyı şimdi gördüm canım ya esmerleştirme ki hem de nasıl, pişmanım açıkçası!!!!

Biraz önce bu esmerlik konusu hakkında konu açtım ve bu yazıyı şimdi gördüm canım ya esmerleştirme ki hem de nasıl, pişmanım açıkçası!!!!

kızlar ben de kullanıyorum ama yüzümde bekletmiyorum hemen yıkıyorum. açık tenliyim esmerleşmedim hiç. belki bekletince oluyordur bi de böyle deneseniz?

ben bıraktım yapmıyorum renk geçici de olsa veriyo bu da beni rahatsız etti

Sevgili arkadaslar, ben yurtdisinda kaldigim sure boyunca ceviz kabugu ile peeling yaptim. Cok memnun kaldim. Peeling icin ozel uretilen organik ceviz kabuklari. Kozmetik sektoru icin minize hale getirilmis, strilize edilmis ve cilde zarar vermemesi icin yuvarlatilmis. Bircok kozmetik firmasi ceviz kabuklu peeling uretmeye baslamislar. Ceviz kabugu ile peeling yapmak isterseniz urunun Turkiye satisini aldim benimle baglantiya gecebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…