kahve rengı leke yaşayanlar?

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
kızlar 5hf hamıleyım bende kasım annesıyım :) 3 kasım gıbı kasık ağrısı dıye konu açmıştım aynı şikayetım vardı sonra kesıldı baya gelmedi birsey .
beta takıbım ıyı gıttı 10bindi 2 gun once kese gözüktü fakat ; sümük kıvamında silinirken özellikle açık kahve akıntı geliyor . doktor progestan verdı gund e1 tane benzer durumu olan var mı lütfen paylaşalım

O haftalarda bende de olmuştu aynı durum..Doktoruna görün ve baksın içerde bir kanama alanı var mı diye...
Benimkinin yerleşme kanaması olduğu anlaşılmıştı...O haftalarda bu durumu yaşayan çok gebe var , içinizi rahat tutun ve doktorunuza görünün.
İyi günler dilerim.

Merhaba arkadaslar regl gunume daha 4 gun var ve Allah nasip ederse gebelik dusunuyoruz fakat bu sabah akintiyla birlikte bir miktar kan gelmis regl kani gibi de degill acaba yerlesme kanamasi olabilir mi lutfen bana bu konuda bilginiz varsa yazarmisiniz nasil oluyor ?regl gunumde duzenli olur ve agriyla baslar suan hic belirtim yok kizlar yaa bana bi fikir verin kafam cok karisik yaa bugun idrar testi de yaptim negatifti gerci dahada erken dimi ayrica bu saat oldu hic lekelenme falnda olmadi

canım benimde adet günümden bi rgün önce taam adet ağrısıyla birlikte kahverengi akıntım oldu hatta üzüldüm adet oldum sandım ama devamı gelmedi ertesi gün acilde kan testi yaptırdım pozitif çıktı... seninde erken adet olmuş olablirsin umutlanma bekle birazcık ben 13. ayımda hamile kaldım olmaz dediğim ay oldu

Cnm bn 1 kasimda adet olmam gerekiordu fkt olmadim yumurtlama gunmden beri kasik agri mide ynmasi geciriom bide gogus agrisi arada bide dmla dmla kan gelio ama testlerim hp ngtf :/ olsun bn hamileyim diom kndi kndime Ic gudum tbi bunu siyluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…