Saç Rengi ve Saç Boyama kahve saçlarım kırmızı oldu.

Dream Catcher

Bir savaşçı değil, bir âşık ol...❤️ ❤ ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
261
126
53
Arkadaşlar merhaba saçlarım kahve tonlarındaydı bakır istemiştim adam saçlarımı resmen kırmızı yaptı hemde dipleri farklı uçları farklı bir renk oldu dipleri kıpkırmızı kına gibi oldu ne yapacağım ben kaç kere yıkadım ama o dipleri feci duruyor.Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı.Birde gittiğim güya profesyonel bir kuaför ne alaka istediğim saç renkle anlamadım.

84c355d82e2baa07f68a105397c24158.webp istediğim saç rengi buydu

12067207_899103993515796_1630852257_n.webp benim şu anki saç rengim ise bu birde dipleri farklı bir renk
lütfen bana yol gösterin ne yapmalıyım çok strese girdim..

12076937_899131803513015_793400677_n.webp saçlarımı ard arda yıkadım bu renk kaldı dipleri çok fena ne yapmalıyım bilgisi olan aydınlatsın lütfen

İyi bir kuaföre gitmekten başka çare yok gibi. Ya da aynı yere gidip,çemkirip düzelttirebilirsin belki

İyi bir kuaföre gitmekten başka çare yok gibi. Ya da aynı yere gidip,çemkirip düzelttirebilirsin belki

Bu renk o renge dönermi kuaför becerebilirmi yani :S yarın işe gideceğim bu halde birde :(

Canım iyi bir kuaföre git dediğim gibi,yoksa başkaları saçını yakabilir.
teşekkürler cevabın için en kısa sürede gideceğim bir kuaföre çok mu kötü duruyor dışarı nasıl çıkacağım işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum :(

teşekkürler cevabın için en kısa sürede gideceğim bir kuaföre çok mu kötü duruyor dışarı nasıl çıkacağım işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum :KK43:
Resimdeki gibiyse kötü durmuyor canım,bence bir kaç gün idare eder. Diplerin farklılığı seni rahatsız ediyorsa saç bandı takabilirsin

teşekkürler cevabın için en kısa sürede gideceğim bir kuaföre çok mu kötü duruyor dışarı nasıl çıkacağım işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum :KK43:

kötü olmamış ki.. yani dşarı çıkılmayacak bir durum yok sadece istediğin ton olmamış.. boya siliciyle boyayı akıt sonra yoğun bakır boya..

Resimdeki gibiyse kötü durmuyor canım,bence bir kaç gün idare eder. Diplerin farklılığı seni rahatsız ediyorsa saç bandı takabilirsin
Teşekkür ederim yorumların için.En kısa sürede gideyim şu renkten kurtulayım :)

kötü olmamış ki.. yani dşarı çıkılmayacak bir durum yok sadece istediğin ton olmamış.. boya siliciyle boyayı akıt sonra yoğun bakır boya..

Diplerinden dolayı sıkıntım boya silici saçı yıpratırmı peki ? nasıl güveneceğim tekrar kuaförlere bilemiyorum en kısa zamanda iyi bir kuaför bulmam lazım.

Diplerinden dolayı sıkıntım boya silici saçı yıpratırmı peki ? nasıl güveneceğim tekrar kuaförlere bilemiyorum en kısa zamanda iyi bir kuaför bulmam lazım.
yıpratmadığını söylüyor kullananlar.. colorb4 başlığına biraz bakın tatlım..

Back
X