kahvemsı akıntısı olanlar

caws_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
68
5
86
39
Kayseri
1-2damla kahvemsı akıntısı olup baska akıntısı olmadan hamıle kalan varmı bana bı umut

canım jel kullanıyomusun belki ondan olur hem kahverengi akıntıdan korkma kan seklinde gelirse kork tatlım

hayır jel kullanmıyorum sadece proluton ıgne yaptırıyorum okadar off beklemek cok zor tesekkurler

hayır jel kullanmıyorum sadece proluton ıgne yaptırıyorum okadar off beklemek cok zor tesekkurler

canım transfer sonrası değilde 7. Haftadan sonra lekelenmelerim hatta kanamalarım oldu halada arada bir oluyor canım çok fazla takılma bol bol yat canım strestende uzak dur inşallah güzel haberler alıcaksın

umarım canım yarın test gunum dua edın bana devamı gelmeyen akıntıyla bırlıkte gelen kahvemsı bısey,cok korkuyorum ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN

umarım canım yarın test gunum dua edın bana devamı gelmeyen akıntıyla bırlıkte gelen kahvemsı bısey,cok korkuyorum allahım hepımızın yardımcısı olsun

korma canım rahat ol benim drum yerleşme ve tutunma döneminde daha sonrada büyüme dönemlerinde olabileceğini söylemişti bu tür lekelenme ve kanamaların allahım gönlüne göre versin canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum

Canım benımde test gÜnÜmden 2 gÜn Önce kahverengı akıntım oldu.devamı gelmedı.Çok korkmuŞ ve ÜzÜÜlmÜŞtÜm tabı.meĞer yerleŞıyormuŞ mınık kuzum.ınŞallah senın kuzunda yerleŞmıŞtırde ondan olmuŞtur annesı.
Bu gece zor geÇıcek bılıyorum ama sen hep pozıtıf dÜŞÜn.olumsuz dÜŞÜnÜp ,ÜzÜlmemk ıÇın kendını olumsuz fıkırlere hazırlamak gereksız.gÜzel hayaller kur yatmadan Önce.ve yarın gÜzel haberınıde bızle paylaŞıcaksın ınŞallah
allah sabır versın canım

canım benimde transferin 10. günü kahverengi lekelenmem olmuştu ben de çok korkmuştum hatta çokda ağlamıştım ama bebişim benimleymiş haberim yoktu .sende korkma inşallah bebişin seninledir çok zor dönemler rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

arkadaslar sagolun hersey ıcın doktordan gelınce guzel olursahaberı verırım sıze ALLAHIM ısteyen herkesın yuzunu guldursun

kızlaaaaar hamıleyım ALLAHIMA SUKURLER OLSUN sızlerede tesekkur guzel mesajlarınız ıcın umut olmustunuz bana sızın dedıgınız gıbı hamıleymısım cok sagolun cok sukur :CüvCüv::teytey:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamıleyım ALLAHIMA sukurler olsun rabbım herkese versın sızlerde sagolun bana umt oldunuz mesajlarınızla rabbım yardımcımız olsun:CüvCüv::teytey:

canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al bebişini inşallah.:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…