kahverengi adet kanaması ?

kahverengi adet kanamasıyla ilgili bir bilginiz var mı evli falan değilim bu arada

Şuan normal adetiniz mi yoksa adet olmadınız mı yada bittikten sonra mı leke geldi ara kanama olabilir,doktora gidebilirsiniz miyom,kist yada psikolojik nedenler olabilir.

bendede oluyor bekarım aynı şekilde..ve adet başlangıcından öncede sonrada olabiliyor..bu sebepten doktora gitmeyi düşünüyorum.çünkü eskiden yoktu

Son düzenleme:
kist olabilir doktora gitmeniz lazım
bekarken dikkat edilmesi çok önemli geçer demeyin sakın
ben önemsemedim zamanında kistlerimi patladı bekarken
çok korkulacak bişey değil ama tedavisini ihmal etmeyin

Miyom olduğunu düşünüyorum ama daha iyi açıklama için kesinlikle doktora gidin. Bu miyomun habercisi. Ama inşallah bi şey de yoktur. Selametle
..

Benim de oluyordu sonrasında çikolata kistim olduğunu öğrendim. Hızlı büyüyen bir kist o yüzden vakit kaybetmeden bir doktora görünün.

Ben de bekarim benim adetin ilk basinda ve sonlarina dogru kahverengi oluyor bunun icin doktora gitmek aklima bile gelmedi normal oldugunu dusunuyordum ben. Simdi benim doktora mi gitmem lazim uzun suredir boyle ama?

Ben de bekarim benim adetin ilk basinda ve sonlarina dogru kahverengi oluyor bunun icin doktora gitmek aklima bile gelmedi normal oldugunu dusunuyordum ben. Simdi benim doktora mi gitmem lazim uzun suredir boyle ama?

Uzun süredir böyleyse doktora gitmen gerek sağlık bu ihmale gelmez.

Benim 8 aydır her reglimden önce 1 hafta oluyor. çok sıkıldım her defasında doktora gidiyorum.
smear baktı bişi yok, ultrasondan baktı bişi yok ama oluyo heralde psikolojik ??

Adetin baslangicinda ve sonunda kahverengiye donmesi normal ben kendimi bildim bileli oyledir bi problemim yok

Kist ihtimali yazılmış
Birde enfeksiyon olabilir
En kısa zamanda doktora görünmelisin tedavileri kolay korkacak bişey yok geçmiş olsun

Back
X