- Konu Sahibi Hellen1330
kahverengi adet kanamasıyla ilgili bir bilginiz var mı evli falan değilim bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kahverengi adet kanamasıyla ilgili bir bilginiz var mı evli falan değilim bu arada
Şuan normal adetiniz mi yoksa adet olmadınız mı yada bittikten sonra mı leke geldi ara kanama olabilir,doktora gidebilirsiniz miyom,kist yada psikolojik nedenler olabilir.
Ben de bekarim benim adetin ilk basinda ve sonlarina dogru kahverengi oluyor bunun icin doktora gitmek aklima bile gelmedi normal oldugunu dusunuyordum ben. Simdi benim doktora mi gitmem lazim uzun suredir boyle ama?
Uzun süredir böyleyse doktora gitmen gerek sağlık bu ihmale gelmez.
Ben de bekarim benim adetin ilk basinda ve sonlarina dogru kahverengi oluyor bunun icin doktora gitmek aklima bile gelmedi normal oldugunu dusunuyordum ben. Simdi benim doktora mi gitmem lazim uzun suredir boyle ama?