Kahverengi adet

Noonameee

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
453
213
23
29
Hanımlar merhaba. Adetim 6 gün gecikti test negatif. Dün adet oldum ama sadece kahverengi akıntı geliyor koyu bir şekilde. Yerleşme kanamasında söylendiği gibi az değil çokta değil. Sadece koyu kahverengi geliyor. Bu ne olabilir sizce?

Hanımlar merhaba. Adetim 6 gün gecikti test negatif. Dün adet oldum ama sadece kahverengi akıntı geliyor koyu bir şekilde. Yerleşme kanamasında söylendiği gibi az değil çokta değil. Sadece koyu kahverengi geliyor. Bu ne olabilir sizce?
Benim doktorum kahverengi kanamanın iltihapla ilgisi olduğunu söylemişti. Eğer iltihapla ilgiliyse tam sökülmede geçiriyormuş. Devam ederse de doktora gidip muayene olun.

yerleşme kanaması 6 gün sonra olmuyor adetten önce oluyor kahverengi değil çok açık pembe yada soluk kiremit rengi şeklinde siz kist yada enfeksiyon olabilir

Diğer adet kanamasının tam anlamıyla bitmemesi ve rahimde kalan kanın gelmesi veyatta enfeksiyon riski.
Hanımlar merhaba. Adetim 6 gün gecikti test negatif. Dün adet oldum ama sadece kahverengi akıntı geliyor koyu bir şekilde. Yerleşme kanamasında söylendiği gibi az değil çokta değil. Sadece koyu kahverengi geliyor. Bu ne olabilir

Back
X