- 7 Eylül 2018
- 93
- 11
- 8
- 28
- Konu Sahibi Dilarakyildirim
SiZce bu nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 27 Ocak’ta bitmiştiAdetin geçti mi
yerlesme kanamasina beziyorSiZce bu nedir
Ay keşke öyle olsayerlesme kanamasina beziyor
Benim ilk defa oldu böyleİğrendim ama yinede yorum yapacağım. Regl bitiminde benimde birkaç gün olur böyle akıntım.
ben ona benzettim 27 ocakta bittiyse suan adet drgilsen muhtelemn yerlesmedir soye dusunuyormAy keşke öyle olsa
canim istersen. gorsellersen aratabilirsin. nazen bu sekilde de geliyor 4. cocugu hamileyim. bunu anlayabilirim...Yerleşme kanaması böyle akıntı gibi de il leke şeklinde olur
Nasıl aratayım pekicanim istersen. gorsellersen aratabilirsin. nazen bu sekilde de geliyor 4. cocugu hamileyim. bunu anlayabilirim...
googledan yerlesme kanamasina bak ama gorsel olrak ara direk bu sekilde resimler cikacakNasıl aratayım peki
Ya evet ben de bakmıştım bir tanesi benimkine çok benziyordu. Ya inşallah öyledirgoogledan yerlesme kanamasina bak ama gorsel olrak ara direk bu sekilde resimler cikacak
adet olmadin degil mi iki gun sonra test yap cikabilirYa evet ben de bakmıştım bir tanesi benimkine çok benziyordu. Ya inşallah öyledir
Yok daha olmadım. Benim hep gecikir ama bide ayın 12 sinde test vermiştim negatif çıktı o daadet olmadin degil mi iki gun sonra test yap cikabilir
canim cikmaz erkekn dollenme olsa bile cikamz yerlesmeden. sonra betada artis oluyor test yap insallah allah gonlune gore versinYok daha olmadım. Benim hep gecikir ama bide ayın 12 sinde test vermiştim negatif çıktı o da
Amin inşallahhhcanim cikmaz erkekn dollenme olsa bile cikamz yerlesmeden. sonra betada artis oluyor test yap insallah allah gonlune gore versin
Foto gozukmuyoSiZce bu nedir