Kahverengi akıntı gelmesi

Pinarsudden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
152
50
48
40
6 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geliyor.basina gelen oldu mu .hamileliği sağlıklı devam oldu mu.4. hamileliğim çok korkuyorum.

6 haftalık hamileyim kahverengi akıntı geliyor.basina gelen oldu mu .hamileliği sağlıklı devam oldu mu.4. hamileliğim çok korkuyorum.
Bnde aynı şeyi merak ediyorum bnm de dördüncü gebeliğim olacak adetim 3 gün geçti ama kahverengi akıntım oluyor sende bir sıkıntı oluşturdu mu

Yarın tekrar doktora gidicem. Kendiliğinden düşmesini bekledik. Ama düşmedi kürtaj olacagim. Büyük ihtimalle
Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı güzel bebekleriniz olur
Sadece kahverengi akıntı mı oldu? Ultrasonda mı bir sıkıntı göründü.
Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin

Geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı güzel bebekleriniz olur
Sadece kahverengi akıntı mı oldu? Ultrasonda mı bir sıkıntı göründü.
Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin
Geçen pazartesi kürtaj oldum.gelismedi bebek.ilacla düşürmeye çalıştılar.parca kaldı 4 gün kivrandim acıdan. Sonra mecburen kürtaj.4 . Hamileliğimdi yine 6 haftadan fazlasını göremedim

Geçen pazartesi kürtaj oldum.gelismedi bebek.ilacla düşürmeye çalıştılar.parca kaldı 4 gün kivrandim acıdan. Sonra mecburen kürtaj.4 . Hamileliğimdi yine 6 haftadan fazlasını göremedim
İnşallah bundan sonra hep sağlıklı hamilelikler yaşarsınız ve bu günler geride kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…