kahverengi akıntı ile hamile kalan var mi

mhanife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
7
2
1
kahverengi akinti görüp hamile kalan var mi? cok az kahverengi akinti geliyor sag tarafimda batma hissi gibi şeyler oluyor goguslerim de çok acıyor. acaba hamilelik belirtisi yerlesme akintisi olabilir mi. kahverengi akinti ile hamile olduğunu öğrenen var mı?

Yerleşme kanaması regle yakın olur eğer devamı gelmez kanama yoğunlaşması test yapın

rengi koyulasti ama kan değil yinede bekleyip test yapmalı miyim
Regline kadar bekle koyu kahverengi ne dönmüş o zaman bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması rengi açık kırmızı Pembe renkte olur bir iki gün sürer kahverengi olanlar regli öncesi ve sonrası olabilir bu lekelere bi önceki regliden kalan da denir diye biliyorum ve regli başlangıcını kırmızıyı gördükten sonra işaretle lekelenmeleri sayma doktor öyle demişti bana yoksa yumurtlama günlerin yanlış hesaplanır

Bende regl günü kahverengi akıntı geldi hatta regl olduğumu sandım sonra devamı gelmeyince ertesi gün test yaptım pozitifti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…