Resimli diyoruz bakmasaydin arkadaş alla alla boş yorum yapma eş geceydiniz resimli diye belirtiyoruz bakmanız sizin elinizdeYa neden su igrenc resmi koyuyorsunuz sadece anlatsaniz olurdu
Resim gebelik testi resmi sandim sadece resim denince igrenclik aklima gelmediResimli diyoruz bakmasaydin arkadaş alla alla boş yorum yapma eş geceydiniz resimli diye belirtiyoruz bakmanız sizin elinizde
Sebep ne için resimli diye belirtiyoruz surda bakmayın eş geçinLütfen bunu sildirin
Sizin gibi bir insanda iğrençlik olur boş yorum yapma geç hadeResim gebelik testi resmi sandim sadece resim denince igrenclik aklima gelmedi
Bu iğrençlik TE değil ayrıca sizin başınıza da gelebilir sanki hiç akıntınız olmuyo igrencmis demekki sizde akıntı olduğunda kendinizden tiksiniyorsunuzResim gebelik testi resmi sandim sadece resim denince igrenclik aklima gelmedi
Akintim oldugunda millete gostermiyorum. Kahverengi akinti dersiniz yorum beklersiniz kimse sizin pis akintinizi gormek zorunda degilBu iğrençlik TE değil ayrıca sizin başınıza da gelebilir sanki hiç akıntınız olmuyo igrencmis demekki sizde akıntı olduğunda kendinizden tiksiniyorsunuz
Akintim oldugunda millete gostermiyorum. Kahverengi akinti dersiniz yorum beklersiniz kimse sizin p
Sizene kardeşim anlamiyormusun size giren çıkan ne bakma diyoruz deme halen yorum yapma seyindesin bak işine ya buna siz karışma hakkında verilmiyor burda tek paylaşan ben değilim bir çok kişi paylaşmış bir sürüde güzel yorum almış şimdi çıkın bu posttanAkintim oldugunda millete gostermiyorum. Kahverengi akinti dersiniz yorum beklersiniz kimse sizin pis akintinizi gormek zorunda degil
gayet ziyadesiyle iğrenç.Bu iğrençlik TE değil ayrıca sizin başınıza da gelebilir sanki hiç akıntınız olmuyo igrencmis demekki sizde akıntı olduğunda kendinizden tiksiniyorsunuz
onların linkini at da onları da uygunsuz fotoğraf diye bildireyim. Bir sürü güzel yorum yazıldığına hiç inanmadım şahsen. İğrenç bu ne be vs yazmışlardır.Sizene kardeşim anlamiyormusun size giren çıkan ne bakma diyoruz deme halen yorum yapma seyindesin bak işine ya buna siz karışma hakkında verilmiyor burda tek paylaşan ben değilim bir çok kişi paylaşmış bir sürüde güzel yorum almış şimdi çıkın bu posttan
Kadin testini paylasmis nerde akinti var ben goremedim de ki gormus olsam bile sizin gibi tepki vermezdim cok yanlis bi durum bakmasaydiniz o zaman bakmaya niyetlendiysenizde goreceklerinize hazirlikli olucaktiniz ay cok sinir oldum size bende az once boyle bi post actim insan merak ediyo siz boyle seyler yasamamis olabilirsiniz yapmamis da olabilirsiniz ama saygisizlik yapamazsinizDoktora gidip akıntılı pedini göstersen kafana fırlatır akıntıdan teşhis yapıldığını da ilk defa bu sitede gördüm yapılmadığını hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?