kahverengi akıntı ve karın ağrısı yardımmmmmmm:((

checkbone

Sağlıkla gel
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
94
26
98
arkadaşlar merhaba bütün topikleri okudum ama bir cevap alamadım. adetime 3 gün kala 2 damla kan geldi sonrada kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor. ve bir sabah şiddetl karın ağrısıyla uyandım şimdi de ara ara ağrı devam ediyor. bat a 3 gün varken test yaptım negatif. şimdi ben adet mi olcam yoksa yerleşme kanaması olabilir mi? bu 6. ay denememizde.((

kan tahlili yaptırdın mı canım?

kan tahlili yaptırdın mı canım?

yok canım ya yaptırmadım geçen ay 2 kere yaptırmıştım negatifti artık sıkıldım bunaldım idrar testi yaptım o negatif. günüm geçsin bakalım o zaman yaptırcam. ama kahverengi lekelenme artıyor ya

stresten tam adet olamamış olabilirsin çok etkili stres engelliyo adet olmayı...

stresten tam adet olamamış olabilirsin çok etkili stres engelliyo adet olmayı...

geçen ay da böyleydi 16 gün gecti adetim sonra kahverengi akıntıyla başladı 12 gün sürdü doktora gittim gelecek ay normal olursun bişey yok dedi ama şimdi de böyle oldu ooff off

geçen ay da böyleydi 16 gün gecti adetim sonra kahverengi akıntıyla başladı 12 gün sürdü doktora gittim gelecek ay normal olursun bişey yok dedi ama şimdi de böyle oldu ooff off

kesinlikle çok bunaltıyosun kendini bu kadar kafana takarsan adet olamazsın ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…