Kahverengi akinti yerlesme kanamasi mi

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
34
Arkadaşlar biraz önce 2 damla kahverengi damlam oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi benim adetim hep düzenli ve şuan 4 gün var daha adetime şuan adetmisim gibi sancim var kasiklarimda arkadaşlar yardımcı olun çok heyecanliyim umarım hüsrana uğramam

Evet bir ihtimal olabilir. Genelde adetten 3 4 önce adet dönemi ya da 3 4 gün sonra görülebilen Bi kanama. En kısa sürede test yapmanızı tavsiye ediyorum

Bu saatten sonra bulamam ama yarin ilk isim test yapmak olacak insallah çok mutluyum anlatamam inşallah hamileyimdir yarın test yapsam çıkar mi ki testte

Bu saatten sonra bulamam ama yarin ilk isim test yapmak olacak insallah çok mutluyum anlatamam inşallah hamileyimdir yarın test yapsam çıkar mi ki testte

İnşallah çıkar. Ama Bi tane almayın en az 3 4 tane alın ki birer gün arayla yapın. Bazen hemen idrara geçmiyor hcg. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah

İnşallah çıkar. Ama Bi tane almayın en az 3 4 tane alın ki birer gün arayla yapın. Bazen hemen idrara geçmiyor hcg. Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Peki bundan 2 gün önce test yapmıştım hassas olanlardan çıkmamıştı ve çok üzülmüştüm çünkü göğüs ağrısı vardı bende çok acı çektim eskisine nazaran şiştiler ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama çıkmadı diye çok üzüldüm inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin yarabbim🙏

Peki bundan 2 gün önce test yapmıştım hassas olanlardan çıkmamıştı ve çok üzülmüştüm çünkü göğüs ağrısı vardı bende çok acı çektim eskisine nazaran şiştiler ben kesin hamileyim diye düşünmüştüm ama çıkmadı diye çok üzüldüm inşallah hamileyimdir Allah isteyen herkese versin yarabbim🙏

Amin inşallah. Moralinizi hiç bozmayın. Hemen çıkmayabiliyor.kan verme şansınız varsa kan verin. Ben de nasipse direk yarın kan vermeye gidicem. 2 gün gecikti adetim. Rahmimde ağrım var. Allahım dualarımızı kabul buyursun 🥰

Amin inşallah. Moralinizi hiç bozmayın. Hemen çıkmayabiliyor.kan verme şansınız varsa kan verin. Ben de nasipse direk yarın kan vermeye gidicem. 2 gün gecikti adetim. Rahmimde ağrım var. Allahım dualarımızı kabul buyursun 🥰
Kanda cikar mi hemen peki saglik ocagina gitsem veremez miyim kan acaba

Arkadaşlar biraz önce 2 damla kahverengi damlam oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi benim adetim hep düzenli ve şuan 4 gün var daha adetime şuan adetmisim gibi sancim var kasiklarimda arkadaşlar yardımcı olun çok heyecanliyim umarım hüsrana uğramam

Test yapmadan bilemezsin. Onceki adetinden kalma adet kani da olabilir.Kii benim 3.haftamda kahverengi akıntı gelmişti başkaları yerlesme kanamasidir bir şey olmaz dedi yine de doktora gittim rahimde kanamam varmış doktor progestan verdi. Hiçbir zaman onemsememezlik yapmayın kahverengi pembe kirmizi rengi ne olursa olsun

Benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ertes sabah ilk idrarımla test yaptım hemen çift çizgi çıkmıştı

Benimde adetime 3 gün kala kahverengi akıntı geldi ertes sabah ilk idrarımla test yaptım hemen çift çizgi çıkmıştı
Ben demin yaptım ama tek çizgi cıktı 😔

Eklentiler

• 15879704135951287731149035560281.webp
    15879704135951287731149035560281.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 76
Sanki aralarda kırmızımsı kan da geliyor gibi yerleşme ise bu normal mi yoksa acaba kırmızıya mi dönecek 😔

Ben demin yaptım ama tek çizgi cıktı 😔

Bak şimdi baktım mesajlarına. Daha adetime 3 gün varmış. Çok çok erken.

Benim bugün adetimin üstünden 3 gün geçti. Çok şükür silik de olsa çıktı bende. Ağla ağla cevap yazamadım. Daha şimdi şimdi kendime geliyorum. Rabbim hayırlısı ile sana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Bu da benim testim 💖

15879748296398909981292351680998.webp

Sende ne cıktı peki canım yok geçmedi daha 3 gün var adetime inşallah çıkar 🙏

Sanki aralarda kırmızımsı kan da geliyor gibi yerleşme ise bu normal mi yoksa acaba kırmızıya mi dönecek 😔

İnşallah dönmez 🤲🤲 sen şimdi önce bir sakin ol. Derin derin nefes al. Elini karnına koy. De ki rabbim alan sensin veren sensin. Sadece senden istenir. Ben bir can istiyorum nasip et. Onu bana bağışla diye dua et 🥰 Bn hep öyle yaptım.

Back
X