Kahverengi akıntı

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Kızlar 6 haftalık hamileyim. Açık kahverengi ve kokulu akıntı var. Ne yapayım. Zararı varmı. Lütfen acil cevap. Bi kaç gündür böyle oluyor

bendede o haftalarda kanama oldu..kahverengi degildi tam kirmizida degildi..ama boyle afedersin alttan aynayla bakinca kirmizi pihti gibi birsey vardi..dinlenince geciyor gibiydi..1-2 hafta devam etti ara ara adet kanamasindan azdi buarada..surekli ped takiyordum genede..sen doktora git genede ama yerlesme olabilir.

Kızlar cevap lütfennnn

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Açık kahverengi ve kokulu akıntı var. Ne yapayım. Zararı varmı. Lütfen acil cevap. Bi kaç gündür böyle oluyor
Canım doktoruna mutlaka söyle. Benim hamileliğimde de kahverengi akıntım olmuştu doktor ilaç verdi kullandım geçti. Ve kendini yoracak işler yapma yat dinlen ve mutlaka doktora git.

Bende açık kahve akıntı vardı doktor folik asit kullandıkça geçer dedi gerçekten akıntım kesildi ama doktora sorun siz yine de kırmızı olmadıkça korkulacak birşey yok deniyor

Uzanıp dinlenmek mümkün değil. Çocuk var hiç oturmuyorum kiii. :(((

Doktorunuza gitsenize ya da arayın. 6 haftalık hamileymişsiniz hem burdan cevap bekleyip zaman kaybetmek yerine dr a sormakta fayda var

6 haftalıkken Benimde oldu malesef boş bol su içip dinlendim .

Kızlar dün hastaneye gittim. Ultrasyonda kese göründü ama bebek görünmedi. Kalp atışlarını da duymadı. 6 +6 günlük. Haftaya tekrar bakalım dedi. Sizce nedir. Lütfen acil cevap

Kızlar cevap lütfennnnn

Back
X