Kahverengi akinti

Ewremmmerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
376
129
103
34
Merhaba kızlar 5+2 günlük hamileyim. Bugün sabah idrara çıktığımda kahverengi akinti geldi. Ve sadece idrara çıktığımda geliyo. Sizce neden olabilir?
Fikri olan var mı yada böyle bi durum yaşayan ?

Kan gelmedigi sürece sıkıntı yok diye biliyorum canim ama yineden bi doktora görün istersen.benimde kahverengi gelmisti arkasindan kana dönmustü

Cuma günü doktor randevum var bide biraz araştırdım progesteron hormonunun salgılanması yumurtalik lardan plessntaya geciyomus bu haftada o da bu tarz lekelenme ve akıntıya neden olabiliyomus

Cuma günü doktor randevum var bide biraz araştırdım progesteron hormonunun salgılanması yumurtalik lardan plessntaya geciyomus bu haftada o da bu tarz lekelenme ve akıntıya neden olabiliyomus
Dogrudur canim o kadarini bilemicem ama bu haftalarda lekelenme normaldir sen yinede ihmal etme doktorunla konus.bendede olmustu ve kana dönunce acile gitmistik kimyasal gebelikmis

Benden de gelmişti canım. Progestan fitil kullaniyormusun

Öncelikle her hamileliğin farklı olduğunu unutmayın herkeste aynı belirti aynı sonuç vermez kahverengi akıntı çoğu hamilede oluyor ilk haftalarda yerleşme olabilir ağır iş yorgunluk sınucu eşinle yakınlaşma düşük tehlikesi gibi bazı doktorlar kırmızı ve pembe olmadığı sürece sorun yok der yollar bazılarıda ilk haftalar riskli olduğu için progestron takviyesi yapar bol bol dinlen ve doltorunu mutlaka bilgilendir o ne derse onu yap

Back
X