Kahverengi akıntı

Aslikizimiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
17
3
6
Arkadaşlar merhaba. 5+5 gebeyım yaklaşık 5gun once cok hafof kan geldı telaşlandım doktora gıttım hemen kesemın normal oldugunu soyledı progestan başladı 1haftasonrası ıcın kalp atımı ıcın cagırdı fakat lekelenmem gecmedı hala 2kez kanamam oldu sonra gunden gune artan kahverengı akıntım bakladı dun başka bı doktora gittim kalp atımını da duyduk bebişimin.gelişimi guzel dedı süreklı yatıyorum ama cok korkuyorum. Şimdi sarıya döndu akıntım ama cok var sankı yumjrtlama donemındeymişim gını ara arada kahverengıye donuo? Daha önce başına gelen varmı? Doktorlar normal oldugunu söyluyorlar

Selam canım ben 15. Haftamdayım hala kahverengi akıntım var doktor sorun yok dediyse korkma sadece dinlenmen gerek agır iş yapma Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Merhaba bende 6 haftalık gebeyim benimde 10 gün önce lekelenmem başladı progestan fitil vajinadan kullanıyordum zaten onun yanınada primolut depot iğne verdi düşük önleyici olarak pazartesi kontrole gittiğimde lekelenmem de bitmişdi fitile devam iğneni 3 günde bir vurun dedi ve istirahat veriyorlar canım ilk 3 ay mümkün oldukça yatacaksın sırt üstü ayaklarının altında yastık temizlikdi uzanmakdı yorucu işlere birazcık ara

Benımde bugun yok dencek kadar azaldı canım. Ama sarı akıntıya döndu iater istemez cok korkuyorum skıntı olcak dıe cunku 9 hftlık bi düşüğüm oldu oda kahverengı akıntıyla başlamıstı. Bende progestan hap ve 5gunde 1 proluton depot ıgne vurduruyorum. Yatıyorum süreklı .seninde kasık agrın varmı benım sol kasıgım cok batma yapıyo ayy sankı bı benım başıma geliyomuş gını bole şeylerrr. Allah sağ salım kucagımza almayı nasııp etsın

Bunun cozumu surekli yatmak canim sadece tuvalete git, suan 8+3 gebeyim once kahve basladi sonra kanamaya döndü iki gun hastanede yattim igne progestan kanama durdu smdi evde yatiyorum hapa devam ediyorum Allah sanada sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…