Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende demir hapı kullanıyorum çarşamba akşamından beri kele geliyor bugün regl başladı şükür ilacın etkisi ola bilir bende nerdeyse doktora gidecektimYaklaşık 5-6 gün önce reglm bitti. Hap olarak ise kan hapı b12 falan kullanıyorum. Dün iç çamaşırımda kahverengi bir akıntı gördüm. Sizce bu ne olabilir? Hamile değilimdir demi çünkü baya 7gün süren bir regl kanamam oldu.
Hamililek değildir değil mi? Çünkü regl oldumAy bende demir hapı kullanıyorum çarşamba akşamından beri kele geliyor bugün regl başladı şükür ilacın etkisi ola bilir bende nerdeyse doktora gidecektim
Valla bilmiyorum bu ay benimde bi acayip o yüzden sadece bunu söyleye bilirim canımHamililek değildir değil mi? Çünkü regl oldum
Hamililek değildir değil mi? Çünkü regl oldum
Kahverengi akıntı adet öncesi bende 3gun önce başlar ara ara hafif şekilde olur sonrası da normal diye biliyorum
Bendede kahverengi akıntı geldi ama normalde de gelirdi sonrasında adet olurdum şimdi 2 gün oldu hala bişey gelmedi kizlar sizce test yapmalimiyim ? Adetimde geçiyor yanii
Ben kan, demir, b12 hapı falan kullanıyorum. Regl oldum ve ilişkideyken korunduk üstüne ben ertesi gün hapı içtim kalmayım diye. Yine de mümkün mü?Ben geçen kış 2 ay normal bi sekilde adet oldum pedlerim dolu dolu oldu hep, 3ncü ayımda adetim bitti, lekelenmem devam etti doktora gittim neden adetim bitmesine rağmen leke geliyor diye, meğer aylardır hamileymisim, kanda çıktı. Tabii dış gebelikdoktora gitmekte fayda var
Ben kan, demir, b12 hapı falan kullanıyorum. Regl oldum ve ilişkideyken korunduk üstüne ben ertesi gün hapı içtim kalmayım diye. Yine de mümkün mü?