Kahverengi akinti

esra92li

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2018
605
900
53
33
Merhaba kadinlar. Gebeligimin 11. Haftasindayim. Her sey guzel ilerliyor. Toxoplazma testimde bir sorun olusmustu ama bugun aviditenin temiz ciktigni ogrendim. Tam sevindim ki aksam ustu kahverengi bi akinti geldi. Gecen hafta da gelmisti ama dr baktiginda bebekte sorun yoktu. Kesenin etrafinda da kanama yok. Karin icinde de kanama yok. Sebebi ne olabilir ya? Hastanr uzakti acaba yol mu yordu o yuzden oldu diye dusunuyorum. Doktorum k.rengi ise korkma dedi. Yorgunluktan da olabilirmis ama korkutuyor iste.

Merhaba kadinlar. Gebeligimin 11. Haftasindayim. Her sey guzel ilerliyor. Toxoplazma testimde bir sorun olusmustu ama bugun aviditenin temiz ciktigni ogrendim. Tam sevindim ki aksam ustu kahverengi bi akinti geldi. Gecen hafta da gelmisti ama dr baktiginda bebekte sorun yoktu. Kesenin etrafinda da kanama yok. Karin icinde de kanama yok. Sebebi ne olabilir ya? Hastanr uzakti acaba yol mu yordu o yuzden oldu diye dusunuyorum. Doktorum k.rengi ise korkma dedi. Yorgunluktan da olabilirmis ama korkutuyor iste.
Kahverengiyse arada oluyo horman salgilarindandir yada karın genisliyo ondan olabilir rahat ol canım

Dun gittim acile ama buraya yazacal firsatim olmadi. Herhengi bir sorun yokmus. Igne yaptilar. Dinlen yat dediler. Ultrasonda sorun yok. Icerde kanam yok. Ablamadigim neden oluyor. Bu sabah kalktim yine lekelenmem oldu. Bugun kendi doktoruma kontrolum var. Bakalim ne diyecek. Gercekten psikolojik olarak yipratici. Bebegimin saglikli olmasi acaba kanama benden kaynakli bir sorun mu var diye dusunduruyor. Bebek iyi olsun baska bisey istemiyorum.

Arkadaslar bugun kontrolum vardi. Doktor her sey yolunda dedi. Basit bir kilcal damar catlamasi olabilirmis. Bol bol dinlenicem :)

Back
X