Kahverengi akıntı?

Ceren253

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
101
52
48
Adetimin bitişinden 1.5 hafta sonra başladı nerdeyse 1.5 haftadır süren bir kahverengi yapışkanlı şeffaf bir akıntın var nedeni nedir? Bebek habercisi mi yoksa başka bişey mi? Şuan adetime 1 hafta var

Adetimin bitişinden 1.5 hafta sonra başladı nerdeyse 1.5 haftadır süren bir kahverengi yapışkanlı şeffaf bir akıntın var nedeni nedir? Bebek habercisi mi yoksa başka bişey mi? Şuan adetime 1 hafta var
Bende de aynı sorun var 10 gün oldu bugun dr a gidicem sizin devam ediyor mu öğrenebildiniz mi sebebini

Evet dün gittim beta 1.20 nin altında çıktı. Bugünde kadın doğumcuya gittim rahimde kalınlaşma gördü ve geç döllenme olabilir dedi kan verdim yarın sonuç çıkacak bekliyorum

Tekrar yazmak istedim şimdide adetime 15 gün kala kahverengi akıntı geldi ıslak şekilde 2 gün sonra bir daha geldi adetime şuan 13 gün var anlamadım ben bişey değerlerim bi öncekinde normal çıktı sadece kalınlaşma görmüştü acaba yine mi kalınlaşma siz yaşadınız mı bebek olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…