S Serap44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 40 16 3 32 15 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #1 5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı
5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı
P pembe dusler Guru Kayıtlı Üye 22 Haziran 2010 1.039 360 323 İstanbul 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #2 Serap44 .!.: 5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok.tabi miktarı çok artarsa doktora görün ilaç verıyo hemen geçiyor..yerleşme kanaması o
Serap44 .!.: 5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok.tabi miktarı çok artarsa doktora görün ilaç verıyo hemen geçiyor..yerleşme kanaması o
S Serap44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 40 16 3 32 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #3 Kırmızıya dönmedi çok şükür İnsallah bi sorun olmaz
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #4 Serap44 .!.: 5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende hamileliğimden beri akıntı sorunu yaşıyorum hatta bazen kana da dönüşebiliyor çok şükür bir sorun olmadı . Sende de sorun olacağını sanmıyorum
Serap44 .!.: 5 haftalık hamileyim ve kahverengi akıntı var 2 gündür korkuyorum endişe etmeli miyim bu durumu yaşayan var mı Genişletmek için tıkla... Bende hamileliğimden beri akıntı sorunu yaşıyorum hatta bazen kana da dönüşebiliyor çok şükür bir sorun olmadı . Sende de sorun olacağını sanmıyorum
S Serap44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2021 40 16 3 32 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #5 Nasipp61 .!.: Bende hamileliğimden beri akıntı sorunu yaşıyorum hatta bazen kana da dönüşebiliyor çok şükür bir sorun olmadı . Sende de sorun olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah ya ilk gebeliğimde bebek 8 haftalık oldu kalp atışları duyulmadı kese çürümeye başlayınca kürtaj oldum bunda İnsallah bi sorun olmaz
Nasipp61 .!.: Bende hamileliğimden beri akıntı sorunu yaşıyorum hatta bazen kana da dönüşebiliyor çok şükür bir sorun olmadı . Sende de sorun olacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... İnşallah ya ilk gebeliğimde bebek 8 haftalık oldu kalp atışları duyulmadı kese çürümeye başlayınca kürtaj oldum bunda İnsallah bi sorun olmaz
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 16 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Serap44 #6 Serap44 .!.: İnşallah ya ilk gebeliğimde bebek 8 haftalık oldu kalp atışları duyulmadı kese çürümeye başlayınca kürtaj oldum bunda İnsallah bi sorun olmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah içini ferah tut kötü şeyler düşünme
Serap44 .!.: İnşallah ya ilk gebeliğimde bebek 8 haftalık oldu kalp atışları duyulmadı kese çürümeye başlayınca kürtaj oldum bunda İnsallah bi sorun olmaz Genişletmek için tıkla... İnşallah içini ferah tut kötü şeyler düşünme