Kahverengi akıntı

maria11

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
41
18
8
35
Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..
Adetimden 2-3 gün önce kahverengi leke başladı adetim 3 gün gecikti hala kahverengi akıntım oluyor. Bikaç gün çamurumsuydu şimdi sulu geliyor. Böyle birşey yaşayan varmı?
2 gün önce ( adetim 1 gün gecikmedeyken) kan testi yaptırdım hamile değilim <2.00 çıktı beta hcg
Acaba kan testi için acele mi ettim

Adetimden 2-3 gün önce kahverengi leke başladı adetim 3 gün gecikti hala kahverengi akıntım oluyor. Bikaç gün çamurumsuydu şimdi sulu geliyor. Böyle birşey yaşayan varmı?
2 gün önce ( adetim 1 gün gecikmedeyken) kan testi yaptırdım hamile değilim <2.00 çıktı beta hcg
Ever erken olmuş genelde adet 10 gün geçince test yapın diyorlar daha net sonuç alıyorsun inşallah inşallah hamilesindir 🥰🤲🏻

Cok geçmiş olsun bende böyle bir sorun yaşamıştım PCO sendromu olmuşum

Regl geçtikten sonra beta sonucu yüksek çıkması gerekirdi. Bence hamile değilsin sadece bu ay hormon düzensizliği yaşamış olabilirsin belki. Mevsim geçişi vs

Regl geçtikten sonra beta sonucu yüksek çıkması gerekirdi. Bence hamile değilsin sadece bu ay hormon düzensizliği yaşamış olabilirsin belki. Mevsim geçişi vs
Regl olmuş sayılmam aslında..olabilir dediğin gibi hormonal da olabilir. Teşekkürler 🙏🏽

Daha önce over kist oluyordu bende de
Ama 2 senedir adetim düzenli ve kist olmuyor
Bakalım birkaç gün bekleyip olmadı bi muayne olurum. Teşekkür ederim🙏🏽
Benimde bu ay öyle oldu tam 12 gün sürdü regl kahverengi geldi hep megersem PCO olmuşum duphostan verdi doktorum 3 kutu gebe kalirsanda en azından daha sağlıklı tutunur dedi rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏

Back
X