Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım. Şimdi test yapma. Adetine 2-3 gün kala erken gebelik testi yap. Cıkmazsa yine yılma. Adet günü adet olmazsan tekrarlaMerhabalar 1 senedir çocuk düşünüyorum. Adetime 1 hafta var ve bu gün kahverengi akıntım oldu. Bu durumu yaşayan var mı ? Yerleşme kanaması olam ihtimali var mı ? Test hapsam çıkar mı
İhtimal var tabi. Ama 1 hafta daha çok çıkmaz diye düşünüyorum. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz?Merhabalar 1 senedir çocuk düşünüyorum. Adetime 1 hafta var ve bu gün kahverengi akıntım oldu. Bu durumu yaşayan var mı ? Yerleşme kanaması olam ihtimali var mı ? Test hapsam çıkar mı
Umutlanmak istemiyorum tabi ama dediğiniz gibi yaparımOlabilir canım. Şimdi test yapma. Adetine 2-3 gün kala erken gebelik testi yap. Cıkmazsa yine yılma. Adet günü adet olmazsan tekrarla
İhtimal var tabi. Ama 1 hafta daha çok çıkmaz diye düşünüyorum. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musunu
Bende 10 aydır deniyorum bu ay 11. Ay. Adetime 4 gün var bugün test yaptım pozitif cıktı ama iki ay önce kimyasal gebeliktede böyle olmuştu, adet günüm geçmeden daha test yapmam. Şimdide korkuyorumUmutlanmak istemiyorum tabi ama dediğiniz gibi yaparım
Öyle mi umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur. Kimsayal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız ben hiç böyle birşey yaşamadımBende 10 aydır deniyorum bu ay 11. Ay. Adetime 4 gün var bugün test yaptım pozitif cıktı ama iki ay önce kimyasal gebeliktede böyle olmuştu, adet günüm geçmeden daha test yapmam. Şimdide korkuyorum
Ben adetime 3 gün kala kahverengi akıntı yaşamaya başladım üç gün sürdü. 4. Gün tam adet günümde doktora gittim kan verdim betahcg yüksek cıktı yani hamileydim. Ama aynı gün adet kanamam başladı ve betam düştü, doktor kimyasal gebelik dedi, yani test yaptırmasam ruhumduymazdı. Kahverengi akıntılar cok uzun sürünce şüphelenmiştim. Normalde hiç olmazdı. Ama sağlıksız gebelikmişÖyle mi umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur. Kimsayal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız ben hiç böyle birşey yaşamadım
10 gün geçmiş çıkmaz şu anda. En erken 12-13. günde çıkar bekleyin biraz daha. İnşallah vardırAyın 3. Ünde yumurtalıma günüm bitmişti
2 ay önce bende bu tarz birşey yaşamadım ama hastaneye gitmedim. Hayırlısı olsun hakkımız da ilk gebelik mi düşünüyorsunuz kaç yaşındasınız birde kaç senelik evlisinizBen adetime 3 gün kala kahverengi akıntı yaşamaya başladım üç gün sürdü. 4. Gün tam adet günümde doktora gittim kan verdim betahcg yüksek cıktı yani hamileydim. Ama aynı gün adet kanamam başladı ve betam düştü, doktor kimyasal gebelik dedi, yani test yaptırmasam ruhumduymazdı. Kahverengi akıntılar cok uzun sürünce şüphelenmiştim. Normalde hiç olmazdı. Ama sağlıksız gebelikmiş
İlk gebelik evet canım 10 aydır gebelik düşünüyorum martta 1 sene olcak, 29 yasındayım ve 2 senelik evliyim, ilk sene korunduk,2 ay önce bende bu tarz birşey yaşamadım ama hastaneye gitmedim. Hayırlısı olsun hakkımız da ilk gebelik mi düşünüyorsunuz kaç yaşındasınız birde kaç senelik evlisiniz
10 ay uzun bir süre hiç doktora gittiniz miİlk gebelik evet canım 10 aydır gebelik düşünüyorum martta 1 sene olcak, 29 yasındayım ve 2 senelik evliyim, ilk sene korunduk,
Tabi ki defalarca. Rahim filmi dahil herşeye bakıldı, eşimde de bende de sorun yok10 ay uzun bir süre hiç doktora gittiniz mi
Tabi ki defalarca. Rahim filmi dahil herşeye bakıldı, eşimde de bende de sorun yok
MalesefAnladım canım inş en kısa zamanda hayırlısı işlem hamile kalırsın zor bir süreç malesef