Kahverengi akıntı

Kbr25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
259
En iyi cevaplar
1
106
53
27
Merhabalar 1 senedir çocuk düşünüyorum. Adetime 1 hafta var ve bu gün kahverengi akıntım oldu. Bu durumu yaşayan var mı ? Yerleşme kanaması olam ihtimali var mı ? Test hapsam çıkar mı

Merhabalar 1 senedir çocuk düşünüyorum. Adetime 1 hafta var ve bu gün kahverengi akıntım oldu. Bu durumu yaşayan var mı ? Yerleşme kanaması olam ihtimali var mı ? Test hapsam çıkar mı
Olabilir canım. Şimdi test yapma. Adetine 2-3 gün kala erken gebelik testi yap. Cıkmazsa yine yılma. Adet günü adet olmazsan tekrarla

İhtimal var tabi. Ama 1 hafta daha çok çıkmaz diye düşünüyorum. Yumurtlama üzerinden kaç gün geçti biliyor musunuz?

Olabilir canım. Şimdi test yapma. Adetine 2-3 gün kala erken gebelik testi yap. Cıkmazsa yine yılma. Adet günü adet olmazsan tekrarla
Umutlanmak istemiyorum tabi ama dediğiniz gibi yaparım

Umutlanmak istemiyorum tabi ama dediğiniz gibi yaparım
Bende 10 aydır deniyorum bu ay 11. Ay. Adetime 4 gün var bugün test yaptım pozitif cıktı ama iki ay önce kimyasal gebeliktede böyle olmuştu, adet günüm geçmeden daha test yapmam. Şimdide korkuyorum

Ayın 3. Ünde yumurtalıma günüm bitmişti

Bende 10 aydır deniyorum bu ay 11. Ay. Adetime 4 gün var bugün test yaptım pozitif cıktı ama iki ay önce kimyasal gebeliktede böyle olmuştu, adet günüm geçmeden daha test yapmam. Şimdide korkuyorum
Öyle mi umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur. Kimsayal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız ben hiç böyle birşey yaşamadım

Öyle mi umarım tez zamanda bir bebeğiniz olur. Kimsayal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız ben hiç böyle birşey yaşamadım
Ben adetime 3 gün kala kahverengi akıntı yaşamaya başladım üç gün sürdü. 4. Gün tam adet günümde doktora gittim kan verdim betahcg yüksek cıktı yani hamileydim. Ama aynı gün adet kanamam başladı ve betam düştü, doktor kimyasal gebelik dedi, yani test yaptırmasam ruhumduymazdı. Kahverengi akıntılar cok uzun sürünce şüphelenmiştim. Normalde hiç olmazdı. Ama sağlıksız gebelikmiş

2 ay önce bende bu tarz birşey yaşamadım ama hastaneye gitmedim. Hayırlısı olsun hakkımız da ilk gebelik mi düşünüyorsunuz kaç yaşındasınız birde kaç senelik evlisiniz

2 ay önce bende bu tarz birşey yaşamadım ama hastaneye gitmedim. Hayırlısı olsun hakkımız da ilk gebelik mi düşünüyorsunuz kaç yaşındasınız birde kaç senelik evlisiniz
İlk gebelik evet canım 10 aydır gebelik düşünüyorum martta 1 sene olcak, 29 yasındayım ve 2 senelik evliyim, ilk sene korunduk,

Anladım canım inş en kısa zamanda hayırlısı işlem hamile kalırsın zor bir süreç malesef

Sonuç ne oldu acaba benim de sizin gibi dün kahverengi bir akıntım oldu ilk ilişki sonrası silince fark ettim sabah biraz gelmiş öğlende bitti batab6 7 gün var yumurtlama dönemine denk geldi ilişki o yüzden umutlansam mı bilemedim 2 sene olucak korunmuyoruz ama gebe kalamıyorum test ne zaman yapsam çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…