S seldah10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2022 28 0 1 29 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #1 Adet zamanı adet yerine ara ara gelen kahverengi akıntı hamilelik dışında neden olur?
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.043 4.672 123 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #2 seldah10 .!.: Adet zamanı adet yerine ara ara gelen kahverengi akıntı hamilelik dışında neden olur? Genişletmek için tıkla... Hormonal bir sıkıntı olabilir ve içeride kalan eski kan olabilir. Bazen benim de öyle oluyor. Bende pcos var ayrı konu.
seldah10 .!.: Adet zamanı adet yerine ara ara gelen kahverengi akıntı hamilelik dışında neden olur? Genişletmek için tıkla... Hormonal bir sıkıntı olabilir ve içeride kalan eski kan olabilir. Bazen benim de öyle oluyor. Bende pcos var ayrı konu.
S seldah10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2022 28 0 1 29 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #3 onbirmayis .!.: Hormonal bir sıkıntı olabilir ve içeride kalan eski kan olabilir. Bazen benim de öyle oluyor. Bende pcos var ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Pcos yok ama iltihaplanmadan dolayı olur mu? Böyle olunca normal adet oluyor musunuz bir kaç gün sonra?
onbirmayis .!.: Hormonal bir sıkıntı olabilir ve içeride kalan eski kan olabilir. Bazen benim de öyle oluyor. Bende pcos var ayrı konu. Genişletmek için tıkla... Pcos yok ama iltihaplanmadan dolayı olur mu? Böyle olunca normal adet oluyor musunuz bir kaç gün sonra?
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.043 4.672 123 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #4 seldah10 .!.: Pcos yok ama iltihaplanmadan dolayı olur mu? Böyle olunca normal adet oluyor musunuz bir kaç gün sonra? Genişletmek için tıkla... Evet birkaç gün kahverengi geliyor sonra kırmızıya dönüyor. Sizin kaç gündür kahverengi geliyor
seldah10 .!.: Pcos yok ama iltihaplanmadan dolayı olur mu? Böyle olunca normal adet oluyor musunuz bir kaç gün sonra? Genişletmek için tıkla... Evet birkaç gün kahverengi geliyor sonra kırmızıya dönüyor. Sizin kaç gündür kahverengi geliyor
S seldah10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2022 28 0 1 29 4 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #5 onbirmayis .!.: Evet birkaç gün kahverengi geliyor sonra kırmızıya dönüyor. Sizin kaç gündür kahverengi geliyor Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu ama hiç belirti yok
onbirmayis .!.: Evet birkaç gün kahverengi geliyor sonra kırmızıya dönüyor. Sizin kaç gündür kahverengi geliyor Genişletmek için tıkla... 2 gün oldu ama hiç belirti yok
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.043 4.672 123 4 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #6 seldah10 .!.: 2 gün oldu ama hiç belirti yok Genişletmek için tıkla... Bekleyin gelecektir. Kırmızıya dönmezse de bi gebelik testi yaparsınız.
seldah10 .!.: 2 gün oldu ama hiç belirti yok Genişletmek için tıkla... Bekleyin gelecektir. Kırmızıya dönmezse de bi gebelik testi yaparsınız.
S seldah10 Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2022 28 0 1 29 4 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #7 onbirmayis .!.: Bekleyin gelecektir. Kırmızıya dönmezse de bi gebelik testi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Aylardır ilişki yaşamadım en son ilişkimin üzerine kaç kez adet gördüm
onbirmayis .!.: Bekleyin gelecektir. Kırmızıya dönmezse de bi gebelik testi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Aylardır ilişki yaşamadım en son ilişkimin üzerine kaç kez adet gördüm
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.043 4.672 123 4 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #8 seldah10 .!.: Aylardır ilişki yaşamadım en son ilişkimin üzerine kaç kez adet gördüm Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman dönemsel bi düzensizlik. Kalıcı olmaz merak etmeyin.
seldah10 .!.: Aylardır ilişki yaşamadım en son ilişkimin üzerine kaç kez adet gördüm Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman dönemsel bi düzensizlik. Kalıcı olmaz merak etmeyin.
S Senademir Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2023 1 0 1 25 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #9 İlk akıntım kahverengi oldu. Doktora gittim bişey çıkmadı pcos um zaten vardı. Şimdi akıntım kalın Bi tabaka gibi korktum bende. Yani şeffaf akıcı değil. Böyle sorun yaşadınız mı hiç. Acaba ilişki den sonra mı olur
İlk akıntım kahverengi oldu. Doktora gittim bişey çıkmadı pcos um zaten vardı. Şimdi akıntım kalın Bi tabaka gibi korktum bende. Yani şeffaf akıcı değil. Böyle sorun yaşadınız mı hiç. Acaba ilişki den sonra mı olur
Mutluluk810 ´¯`♥ Kün Fe Yekün ♥´¯`¤ ♥ Şükürler Olsun ♥ ¤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2012 1.932 2.389 333 Dünyadan Uzak 13 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi seldah10 #10 seldah10 .!.: Adet zamanı adet yerine ara ara gelen kahverengi akıntı hamilelik dışında neden olur? Genişletmek için tıkla... Hamilelikten onceki ay basima geldi..Doktora gittim..Ultrasonda da gosterdi..Kist olusmus hatta kistler diyelim...Ondan dolayi olmus
seldah10 .!.: Adet zamanı adet yerine ara ara gelen kahverengi akıntı hamilelik dışında neden olur? Genişletmek için tıkla... Hamilelikten onceki ay basima geldi..Doktora gittim..Ultrasonda da gosterdi..Kist olusmus hatta kistler diyelim...Ondan dolayi olmus