• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı?

mevsimbahar18

Oğluşunu bekliyor💙
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
519
309
18
22
Kız kardeşim 21 yaşında 3 gün boyunca kahverengi akıntısı oldu adetine yaklaşık 1 hafta falan vardı bugün tamamen kesilmiş 2 ay önce doktora gitmişti bir sorun yoktu neden olabilir bu başına gelen var mı?

kanamaların çeşitli sebepleri olabiliyor. yumurtlama kanaması, beklemiş kan vb. kız kardeşiniz bekarsa bence kist vardı belki onu attı vücuttan. çünkü adete yakın bir tarih verdiniz. genelde tek bir ay ile sınırlı kalırsa ve yoğun bir kanama değilse doktorlar riskli bir durum görmüyor. 2-3 ay üst üste tekrar ederse hekime danışın bence. şuan korkulacak bir durum yok.

kanamaların çeşitli sebepleri olabiliyor. yumurtlama kanaması, beklemiş kan vb. kız kardeşiniz bekarsa bence kist vardı belki onu attı vücuttan. çünkü adete yakın bir tarih verdiniz. genelde tek bir ay ile sınırlı kalırsa ve yoğun bir kanama değilse doktorlar riskli bir durum görmüyor. 2-3 ay üst üste tekrar ederse hekime danışın bence. şuan korkulacak bir durum yok.
Daha önceden kist yoktu 1 ayda oluşur mu bilemiyorum 3 öyle lekelenme olup 2 gündür hiçbir leke yokmuş adet olur inşallah çünkü karın ağrısı vardı

Daha önceden kist yoktu 1 ayda oluşur mu bilemiyorum 3 öyle lekelenme olup 2 gündür hiçbir leke yokmuş adet olur inşallah çünkü karın ağrısı vardı
kist bir ayda oluşup ertesi ay yok olabilecek bir şey veyahutta oluşup üç ay gitmeyebilir de. yüzde yüz kist demiyorum tabii ki ama benim öngörüm bu yönde. miyom olmasın da.

Back
X