Kahverengi akıntı

zeynebce

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
55
21
298
41
arkadaşlar 6haftalık hamileyim,dün 1 damla kahverengi akıntı geldi pek önemsemedim yoğun bir gün geçirdim diye.bugün tekrar gördüm.1damlada peçeteye kan geldi aranızda böyle birşey yaşayan oldumu?sabahdan doktoruma gidecem inş.bana dua edin ne olurr

slm cnm yorgunlukdan akıntının rengı degısıyor dınlen gecer

bendede vardı doktora sordum normal dedı

dınlen bol su ıc gecer cnm

sağol canımm.inş umut oldu yazdığın.su içip dinleneyim ben.inş. kontrolümde iyi geçer.Rabbim kimseyi meleklerinde ayırmasınmafoldumben

Canım bu kahverengi akıntı olayı bende de 7.haftada olmuştu.Ama benim az değil bayaa bi gelmişti iç çamaşırıma.Çok korkmuştum doktoruma gittik ertesi gün.Baktı bebeğin kalp atışlarını duydu.Kahverengi lekeler için de bebek beslenebilmek için kendine bazı küçük kanama alanları açarmış rahimde.Bende bu alanlardan oluşmuş.Dinlen ve bol bol su iç dedi.Çok şükür geçti.Sen de meraklanma hemen.İlk aylarda böyle olabiliyor bazen
Yarın selametle git gel doktoruna inş:Saruboceq:

bendede olmuştu 8 haftalık hamileyken düşük tehlikesi dedi dr a gittiğimde endişelenme dr na görün ama mutlaka bol istirahat ve bol su...kendini yorma fazla.geçmiş olsn.

doktordan geldim arkadaşlar...pazartesi tekrar gidecem inş.kesem istendiği kadar büyümemiş.5haftalık gözüküyormuş.geç döllenme olmuştu benim ki,ounla bir ilgisi varmı dedim ,yok dedi.son kontrolumden bu yana 15gün geçmiti günde 1 mm büyümemiş dua edin ne olur...

canım üzülme, gecen sene benzer seyleri hep bende yasadım.
önce kahverengi akıntı sonra şakır şakır kanama büyümedi etmedi vs 3. aya kadar hep düştü düşecek dedi dr um.
ama şimdi oğluşum çok şükür bizimle hiçbi sağlık problemi de yaşamadık.
darısı basına insallah..

canım geçmiş olsun öncelikle yanlış değerlendirme ama ben erken dönem gebeliğimde düşük yaşadım toparlanmaya çalışıyorum daha çok yeni benimde önce bir damla kahverengi ile geldi sonra bir damla kan derken kanamam başladı ve acillik oldum SAKIN SAKIN gecikme bende önemsemedim üşütmüşümdür dedim inşallah önemli bişi yoktur ama mutlaka doktora git hemde hemen.....

doktora gittim canım.pazartesi gel tekrar dedi.bu dönemde düşüğü engellemek için birşey yapamıyorlarmış.ama kanamam başladı 1 saattir hayırlısı buymuş diyorum..dayanmak zor ama sabretmek lazım

ya hayırlsı olsun canım ya üzülme morelini düşürme ama sana tek tavsiyem hep yat sadece lavaboya kalk bak bu çok önemli bebeğin tutunana kadar yat hızlı,ani hareketler yapma yükseğe uzanma,zıplama çok merdiven çıkma inşallah tutar canım dualarım seninle :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba.bn 18 yaşındayım 1 veya 2 haftalık hamile olablirm emin dğilm test yapmıştm ama bi gebe çıkyo bi gebe diil çıkıo.geçen gün tuvaletimi yaparken canım çok yandı bi baktm biraz kan gelmiş bulanık ve baya da bi sarı sıvı geldi.sizce düşük müdür?

dusuk o kadar kolay olmaz cnm karnın agrın olur ve kanama cok olur azıcık gelmez

teşekkür ederim canım.ben elimden geleni yapıyorum,takdir Rabbimizin.inş. yeniden anne adayı oluruz ve sağlıkla alırız kucağımıza.isyan edecek halimiz yok,herşey bir imtihan.ve hakkıyla verebilmişizdir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…