Kahverengi akıntı?

RedRidingHood

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
272
133
5 haftalık hamileyim dün akşam kahverengi çok az bi akıntım gelmiş. Pazartesi gidicem doktoruma ama neden olabilir yaşayan var mı bu tarz bişeyi?

yok canım bi çok hamilenin başına gelebiliyor bendede olduu 6 haftalıkken doktora gittim hiç bi sorun olmadıgını söyledi şuanda 9 haftalık gebeyim 4yaşında oglum var ondada hamileyken sürekli kahverengi akıntıyla geçirdim ilk aylarımı fazla yorma kendini zaman buldukcaa dinlen ilk 3 ay çok önemlii işi gücü bırak fırsat buldukcaa uzan allah hepimizin bebeklerini kucagına almayı nasip etsin

Yavrularının uzun ömrülerini görmen dileğimle arkadaşım sağol bende evhamlanıp gittim doktora oda fazla abarttığımı söyledi maglavit kullanıyorum şimdi.

bendede oldu ben 16 haftalik gebeyim 13 haftaliken oldu ama cok usutmustum yesil ve kahverengi akinim oldu bir damla seklinde sonra yesil akintilar devam eti dr bebekle ilgisi yok bu senle alakali diyip fitil verdi kulandim iyiyim simdi korkulacak bise yokmus

bol bol dinlen canım devam ederse dr a tekrar gidersin çoğu gebede bir dönem görülebilen birşey bu çok önemli değil, ama ciddi ağrıyla beraber kanaman olursa o zaman düşük tehdidi diyorlar. yukarı raflara gerinme ani eğilme, ıkınma, bunlar klasik tavsiyeler. geçmiş olsun...

Çok teşekkür ediyorum kızlar cevaplarınız için zaten dikkat ediyorum. İlk gittiğim doktor pazartesi günü gitmiştim 4 haftalık demişti ama henüz yeni başladığım doktor ultrasonda yoğunlaşıp birşey söylemedi cumartesi tedirgin olup akıntım için gittiğimde kese var ama henüz bebeği göremiyorum dedi kan testi istedi hcg mi emin değilim bi hormonun yükselişini kontrol edelim dedi. Cumartesi kan verdim pazartesi tekrar vericem. İnş yükseliyordur hormonum bebek gelişio demekmiş yükselirse dua ediyorum.

evet hormonun yukselirse bebek gelisiyor demek duserse istenmeyen gebelik her iki gunde o gunki degerin iki kati olmaliymis bende dusuk onleyici almistim 4 haftalikken ve gec donlenmeydi benim kese goremedi zar zor gormustuk bebegimi hep kan tahliliyle takip etik bir haftada iki kere yaptim simdi 16. haftamdayim insallah yukselir ve iyi olur bebisin

evet hormonun yukselirse bebek gelisiyor demek duserse istenmeyen gebelik her iki gunde o gunki degerin iki kati olmaliymis bende dusuk onleyici almistim 4 haftalikken ve gec donlenmeydi benim kese goremedi zar zor gormustuk bebegimi hep kan tahliliyle takip etik bir haftada iki kere yaptim simdi 16. haftamdayim insallah yukselir ve iyi olur bebisin

Çok şükür yükseldi canım dünya benim oldu sandım tahlillere bakınca :) cumartesi gün 28bin küsür pazartesi 34 bin küsürdaydı. Sanırım benimkide geç döllenme öle düşünüyorum. doktor hep 28 eylül sat göre hesaplıo ama bence ekim 20sinden sonra hamile kaldım ben. Sende bebişini sağ salim kucağına alırsın inş. Güzel günlerini görmek dileğimle.

Back
X