Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım korkutmak istemem ama ihmal etme hemen dr git.benim kahverengi kanamam geldi sonra kırmıza dondu dusuk yapıyorum su anda.Allahım bebegini korusun...hayırlı haberlerle dön.
Bazı hamileliklerde normalmiş bu akıntı.Ama mutlaka git doktora.Akıntıyı her muayene de sorar doktorum bana.Kokulumu,ne renk,çokmu,azmı diye.Maydonozdan,bitki çaylarından ve kahveden uzak dur mutlaka.Bunlar idrar söktürücü özellikte olduğundan sıkıntıya sebep olabiliyor.Ben kahveyi ve bitki çayını daha hiç içmedim.Maydonozu da yemeklerde az az yiyorum 3 ay bitti diye.Haber ver mutlaka bize de.Merak ederim ben
Kizlar simdi geldim doktordan.muayene etti,ultrasonla bakti.6+3sun dedi.fetal kalp atimini duyduk cok sukur.herhangi bir anormallik yok dedi.ama ne olur ne olmaz diye progesteron baslayalim dedi.ayy nasil rahatladim bilemezsiniz.2 gun bana kabus gibi gelmisti...rabbim herkese saglikli bi sekilde versinins.
ben 5 haftalık gebeyim. bebişim henüz canlanmadi.onumuz cuma.doktor
canlanacak dedi. fakat dün akşam üstü ben de kahverengi bir akıntı oldu.progestan kullanıyorum üstelik.doktor
.her ihtimale karşı beni bir gece hastanede yatirdi. bir daha kahverengi akıntı olmadı eve gelince cok hafif tuvalet kagidinda vardi bende hemen yattim. sizce dusuk riskim var mı? arkadaşlar çok stresliyim zaten tedaviyle olan bir bebek. çok korkuyorum bilgisi olan varsa beni bilgilendirirse çok memnun olurum