- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
2gün ard arda yolculuk yaptım. hafif ağrılarım vardı bugünde kahverengi akıntı geldi. düşükmü başladı acaba yardım edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen kötüye yorma2gün ard arda yolculuk yaptım. hafif ağrılarım vardı bugünde kahverengi akıntı geldi. düşükmü başladı acaba yardım edin lütfen
kahverengi akıntı düşük anlamına gelirmi?hemen kötüye yorma
bu gibi durumlarda düşük ihtimaline karşı genelde progestan veriyorlar ve dinleme, bol su
doktoruna ulaşma durumun yoksa bir eczacıya danış derim
canım ben azerbeycanda yaşıyorum. doktora 3aylık olmadan götürmüyor kayınvalidem. sizin ilaçlardanda burda bulunmuyorhemen kötüye yorma
bu gibi durumlarda düşük ihtimaline karşı genelde progestan veriyorlar ve dinleme, bol su
doktoruna ulaşma durumun yoksa bir eczacıya danış derim
düşük genellikle kırmızı kan şeklinde olurkahverengi akıntı düşük anlamına gelirmi?
bence yolculuktan dolayı vücudun yorulducanım ben azerbeycanda yaşıyorum. doktora 3aylık olmadan götürmüyor kayınvalidem. sizin ilaçlardanda burda bulunmuyor![]()
hafif hafif oluyor sancım ama bu ara çok fazla qaz sancısı var. karışdırıyor ola bilirim. ama akıntıdan çok korkdumdüşük genellikle kırmızı kan şeklinde olur
düşük olduğunu sanmıyorum
ağrın sancın var mı?
tamam canım ilk hamileliyim bişey olucak diye çok korkuyorum. böyle akıntılar 2hafta öncede vardı adetime 2gün kala olmuşdu.bence yolculuktan dolayı vücudun yoruldu
bol bol dinlen ılık su iç
o ilki yerleşmedir muhtemelentamam canım ilk hamileliyim bişey olucak diye çok korkuyorum. böyle akıntılar 2hafta öncede vardı adetime 2gün kala olmuşdu.
inşallah canım inşallah düşğk deyildir.o ilki yerleşmedir muhtemelen
ama hamile arkadaşlar ara sıra kahverengi akıntı yaşıyorlar zaten
geçen bir arkadaşımız 8. aya kadar kahverengi akıntım oldu yazmıştı
bence değildir içini ferah tutinşallah canım inşallah düşğk deyildir.
tamam tatlım çok sağolbence değildir içini ferah tut
düşük olsa sancıyla birlikte yoğun kanama olurdu allah korusun
bol bol dinlen
rica ederimtamam tatlım çok sağol